Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her
Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede afforskellige TV’er

Vælg det rigtige TV med hjælp fra Elgiganten

Er det på tide at udskifte dit TV? På denne side hjælper vi i Elgiganten dig med at vælge TV efter kriterierne kvalitet og billedteknologi. Først vælger du ønsket kvalitet ved at trykke på knapperne Basic, Premium eller High-end, og derefter kan du vælge type TV-teknologi – LCD, QLED eller OLED. Resultatet er det perfekte TV til dine behov.
 Basic-logo

Denne kategori dækker dine basisbehov, når det kommer til TV. Med disse TV’er vil du kunne se på alle typer af underholdning i god opløsning.

 Premium-logo

Dette er TV’et for dig, som stiller lidt højere krav. Her får du et skarpere billede, bedre kontrast og et mere unikt design. Et TV i denne kategori dækker de fleste behov.

 High-end-logo

Her finder du de bedste TV’er på markedet. Her får du det bedste billeder, de mest flydende bevægelser i billedet, når du ser sport og film, og det ypperste inden for sortniveau, kontrast og farvegengivelse. Dette er TV’et for dig, som vil have det bedste!

 Billede af LCD-TV

LCD-TV

LCD er en forkortelse for Liquid Crystal Display. Et TV med LCD-teknologi er egentlig en videreudvikling af LED-TV’et, der er gjort mere energieffektive, samtidig med at billedkvaliteten er forbedret. LED-TV’er kommer med to forskellige typer LED-lys – fra LED fra siden eller bagfra. Sidstnævnte kaldes også Full LED og regnes for at give dig et TV med bedre kontrast og sortniveau end et TV med LED fra siden

 Billede af et QLED-TV

QLED-TV

QLED er en teknologi, der er udviklet af Samsung, og som hovedsageligt anvendes i deres fjernsyn. Betegnelsen QLED kommer fra Quantum Dot-teknologien, som i denne type TV’er kombineres med et LED-belyst LCD-panel. QLED er, med andre ord, en videreudvikling af LED-teknologien. I grove træk er QD-teknologien kvanteprikker, som konverterer lys til næsten hvilken som helst farve. Det betyder, at disse TV’er kan gengive et bredere farvespektrum med højere lysstyrke end andre teknologier.

 Billede af et OLED-TV

OLED-TV

OLED står for Organic Light Emitting Diode. Denne teknologi er en helt anden end den, du finder i fjernsyn med LED/LCD. I et OLED-TV sidder både farve- og lyskilde integreret i samme pixsel, som derfor ikke behøver gennemlysning. Disse pixels kan slukkes helt, så de ikke afgiver noget lys overhovedet, når billedet kræver det. Resultatet er et fuldstændig kulsort sortniveau og en præcis kontrast og lyskontrol.

LCD - Find dit TV:

QLED - Find dit TV:

OLED - Find dit TV:

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: