Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Prøv Virtual Reality hos Elgiganten

Prøv Virtual Reality hos Elgiganten

Hos Elgiganten syntes vi, at Virtual Reality er vildt spændende. Er du også interesseret i Virtual Reality, så følg med her på siden, hvor vi vil holde dig opdateret på det nyeste Virtual Reality udstyr, du kan købe hos os.

Du vil nok aldrig komme til at rejse til månen eller stå på scenen med dit favoritidol, men med Virtual Reality kan du gøre det alligevel – uden at forlade dit hjem. I denne video kigger vi nærmere på de forskellige VR-systemer.

Hvad er Virtual Reality?

Virtual Reality er et koncept, der tager dig med ind i en helt ny verden. I øjeblikket er det mest spil og videoer, der er det største marked inden for Virtual Reality, men mulighederne med Virtual Reality er uendelige og vil højst sandsynlig komme til at præge både de sociale medier og måden du interagerer på nettet.

Udforsk Virtual Reality med Elgiganten

Prøv Virtual Reality hos Elgiganten

HTC Vive

HTC Vive giver dig en oplevelse udover det sædvanlige. Brillerne tager dig med ind i en 3D verden, hvor du frit kan bevæge dig rundt. Smarte håndkontroller gør, at du kan være en aktiv del af dit nye univers, hvilket er helt unikt og gør at HTC Vive anses for det mest avancerede inden for Virtual Reality pt. HTC Vive består af et headset, to trådløse håndkontroller samt to sensorer.

  • HTC Vive er kraftig, komfortabel og meget brugervenlig
  • Produceres i samarbejde med Valve
Prøv Virtual Reality hos Elgiganten

Samsung Gear VR

Tag spil og videoer på mobilen til et helt nyt niveau! Enheden kan styres med fingre- eller hovedbevægelser. Når du bruger brillerne vil du stadig få besked om indkommende samtaler eller tekstbeskeder. Samsung Gear VR er kompatibel med Note 5, S6, S6 Edge/Edge+, S7 og S7 Edge fra Samsung.

  • Virtual Reality på telefonen
  • Vejer kun 318 gram
  • Et billigt alternativ

Prøv Virtual Reality hos Elgiganten

PlayStation VR

Med et Virtual Reality headset fra PlayStation får du en helt unik 3D oplevelse, der vil sende dig direkte ind i spillet. Med en 360-graders synsvinkel og 3D surroundsound, bliver Virtual Reality oplevelsen både imponerende og realistisk. Billederne er krystalklare, ventetiden kort og de visuelle effekter har en hastighed op til 120 fps (Frames pr. seconds). Virtual Reality headsettet er kompatibelt med PlayStation 4.

  • Kobles nemt til din PS4
  • Vær social med PlayStation VR Social

Flere aktuelle Virtual Reality oplevelser

Oculus Rift

Dette er et produkt, der lader dig opleve den virtuelle verden på en måde du ikke vidste eksisterede. Du kan spille spil, se film eller bruge tid sammen med dine venner i en virtuel verden. Oculus Rift består af et sæt briller, en sensor som sporer dine hovedbevægelser, en håndkontroller og de nødvendige kabler. Oculus Rift startede som et Kickstarter projekt og er sidenhen blevet opkøbt af Facebook.

Læs mere om Oculus Rift her.

Microsoft HoloLens

Microsoft HoloLens er ikke et par almindelige Virtual Reality briller. Brillerne bruger en kamera- og sensorteknologi for at registrere de virkelige omgivelser, for derefter at kopiere dem ind i den virtuelle verden i en høj kvalitet. HoloLens er en selvstændig teknologi, der ikke skal kobles til en anden teknologi for at virke. Brillerne har en Bluetooth-funktion, der gør at brillerne, kan kobles til f.eks. en kontrol. Brillerne styres med håndbevægelser.

Microsoft HoloLense kan pt. ikke købes hos Elgiganten 

Udforsk Virtual Reality med Elgiganten

Video i den virtuelle verden

Det unikke ved at se en Virtual Reality film er, at det føles som om du er med i filmen! Det er nemt at leve sig ind i en film, men når hajer svømmer hen over dit hoved, eller du pludselig står på toppen af et bjerg, da får du et ekstra kick. De billeder der bruges til at lave disse film er taget med et 360-kamera eller er 3D-modelleret.

Spil i den virtuelle verden

Den virtuelle verden har altid været tænkt til spil. Vi kender 3D-spil fra tidligere, men spil i Virtual Reality er et helt nyt niveau. Uanset hvor du bevæger dig hen, så er du en del af spillet. Der findes allerede nu Virtual Reality spil på markedet, men med den teknologi vi ser i dag, vil der med sikkerhed komme mange flere.

Nytteværdig i den virtuelle verden.

Virtual Reality har længe været forbeholdt spil og film, men sådan som det udvikler sig, vil Virtual Reality kunne bruges til meget mere. Med Virtual Reality kan du bl.a. med video udforske kroppens indre eller vandre rundt i Google Maps’ Street View.