Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Xbox Series X og Series S ude nu!

Xbox Series X og Series S – ude nu!!

All Access fra Xbox

Xbox All Access

Køb Xbox Series X eller Xbox Series S med 24 måneders Xbox Game Pass Ultimate og betal fra 198 kr./måneden. Du får over 100 utrolige spil og et EA Play-medlemsskab med, og du betaler blot det månedlige kontingent med Xbox All Access.


Spil på Xbox Series X og Series S

Halo Infinite

Når alt håb er fortabt, og menneskehedens skæbne står på spil, er Master Chief klar til at konfrontere den mest hensynsløse fjende, han nogensinde har mødt. Start forfra når du spiller som en af menneskehedens største helte i et episk eventyr, hvor du endelig kommer til at udforske Halo-ringen. (Halo Infinite forventes at ankomme i 2021).

Halo Infinite
Smart Delivery på Xbox Series X og Series S
Optimeret til Xbox Series X|S

Optimeret til Xbox Series X|S

Spil med Xbox Series X|S-ikonet vil have suveræne indlæsningstider, forbedret grafik og mere stabile framerates på op til 120 FPS. Disse omfatter nye titler, der er udviklet med Xbox Series X|S-udviklingsmiljøet, samt tidligere titler, der er blevet genudviklet specifikt til Xbox Series X|S.


Utrolig visuel kvalitet

Utrolig visuel kvalitet

Ved at udnytte vores næste generation af tilpasset processor og teknologi såsom Variable Rate Shading (VRS) og hardwareaccelereret DirectX Raytracing kan spil producere mere dynamiske og realistiske miljøer. Med hardwareaccelereret DirectX Raytracing betyder dette alt lige fra virkelighedstro belysning til nøjagtige refleksioner og akustik i realtid, når du udforsker spilverdenen.


Næste generation af FPS

Næste generation af FPS

Spil, der er optimeret til Xbox Series X|S, anvender den nye konsols fulde kraft til at levere højere og mere stabile framerates på op til 120 FPS under gameplay.*


Hurtigere indlæsningstider

Hurtigere indlæsningstider

Xbox Velocity Architecture kombinerer en brugerdefineret SSD og integreret software til at reducere indlæsningstider betragteligt både i og uden for spil, så du kan bruge mere tid på at spille og mindre tid på at vente.


 Smart Delivery

Smart Delivery

Smart Delivery sikrer, at du kun behøver at købe et spil én gang for at spille den bedst tilgængelige version til den Xbox-konsol, som du vælger at spille på. Vi bruger Smart Delivery på alle vores eksklusive Xbox Game Studios-titler, inkl. Halo Infinite, og har gjort denne teknologi fri tilgængelig for alle udviklerpartnere. Når du ser Smart Delivery-ikonet på spil som Cyberpunk 2077, ved du, at når du køber den titel, får du også den opgraderede version af spillet gratis, når den bliver tilgængelig.


Opdag dit næste favoritspil

Opdag dit næste favoritspil

Optimeret på dag ét. Få Xbox Game Pass i dag!


Se efter ikonerne

Se efter ikonerne

Xbox Series X|S-ikonet betyder, at udvikleren har gjort ekstra arbejde for til fulde at udnytte de unikke funktioner i Xbox Series X|S. Desuden sikrer Smart Delivery, at du får den rigtige version af dit spil, uanset hvilken Xbox du spiller på.


*Specifikke forbedringer varierer efter spil. Se detaljer hos udgiveren. 120 FPS kræver understøttet indhold og skærm; brug på Xbox Series X|S, efterhånden som indhold bliver tilgængeligt. Xbox Series S: Brug kun med digitale spil; konsollen afspiller ikke fysiske diske.

Se forskellene mellem Xbox Series X og Series S

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: