Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Bosch induktionskogeplade med integreret emhætte

For nogle er det en kogeplade med et effektiv, integreret emfang. For andre er det en emhætte, du kan lave mad på. Få 2 produkter i 1! Se hvordan en induktionskogeplade med integreret emhætte fra Bosch kombinerer det bedste fra to verdner.

Koge- og stegesensor

Kogepladen har funktioner som PerfectCook-kogesensor og PerfectFry-stegesensor, der muliggør automatisk regulering af temperaturen, så din mad aldrig brænder på eller koger over. Ganske enkelt den bedste teknologi forenet i ét og samme produkt.

Induktionskogeplade med integreret emhætte

Hvordan fungerer en induktionskogeplade med integreret emhætte?

Mados stiger med en meter i sekundet. En induktionskogeplade med integreret emhætte suger effektivt damp og mados direkte fra gryderne, inden den kan nå at stige op. Det betyder, at den indbyggede emhætte er mindst lige så god som en emhætte placeret over kogepladen, men har den fordel, at gryder og stegepander placeres i nærheden af emhættens luftindtag.

Induktionskogeplade med integreret emhætte i et køkken set fra oven

Hvad med monteringen?

Den nye induktionskogeplade med integreret emhætte fra Bosch giver dig en helt ny frihed i køkkenet. Om dit køkken er stort eller lille, om du har en åben planløsning eller separat køkken, om du har emhætten under et overskab, et skrånende loft eller et vindue. Og uanset om du installerer med kulfilter eller aftræk, vil emhætten have en høj ydelse. Vælg kulfilter eller aftræk, og anskaf det rigtige installationstilbehør til din installation, når du køber produktet. Selve installationen er nem og kan tilpasses efter det, der egner sig bedst til dit køkken.

 Induktionskogeplade med integreret emhætte i et køkken

Hvordan rengør man emhætten i kogepladen?

Den integrerede emhætte kræver en minimal rengøringsindsats. Hvis du spilder direkte ned i emhætten samler en smart beholder væsken op. Alle dele i udsugningen, der skal rengøres, kan tages af og vaskes i opvaskemaskinen. Det gælder både fedtfiltret og væskebeholderen. Omsider en emhætte, der kan være i opvaskemaskinen!