Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
LYNHURTIGT<br>BREDBÅND

LYNHURTIGT
BREDBÅND

STREAMINGPAKKE MED ELLER UDEN SPORT

STREAMINGPAKKE
MED ELLER UDEN SPORT

BYG DIN EGEN TV-PAKKE

BYG DIN EGEN
TV-PAKKE

GOD OG VENLIG KUNDESERVICE

GOD OG VENLIG
KUNDESERVICE

TRÆD IND I FREMTIDEN MED BOXER
BREDBÅND OG SPAR PENGE

Boxer Bredbånd giver en dig høj hastighed til en fast lav pris, du kan stole på.

Hos Boxer kan du få tv via streaming på en lettere og billigere måde, der ikke er set før. Og der er masser af penge at spare. Også til dig, der vil se sport. Med Boxer streaming og Boxer streaming med sport får du masser af live-tv fra DRs, TV 2s, TV3s og Discoverys kanaler, og er du i humør til at se tv på den traditionelle måde, kan du lade dig overraske i Boxer Play, hvor alt live-tv er samlet til dig.


BEDRE, BILLIGERE, BREDBÅND

Boxer Bredbånd giver dig en høj hastighed til en fast lav pris uden overraskelser. Du kan henvende dig i dit nærmeste Elgiganten varehus eller selv klikke videre og se, hvad Boxer kan tilbyde dig.
BOXER BREDBÅND
NYHED
BOXER STREAMING
BOXER STREAMING MED SPORT
Mindstepriserne forudsætter tilmelding til automatisk kortbetaling på boxer.dk. Alternativt kan Betalingsservice vælges til 9,75 kr./md. Såfremt der ikke vælges betalingsform, betales 35 kr./md. for papirregning. Der er 6 mdr. binding på bredbånd og streamingpakker, herefter kan abonnementet opsiges med 30 dages varsel. Der foretages bredbåndstjek ifm. køb af bredbånd. Boxer Bredbånd leveres som udgangspunkt via kabel-tv-stikket, og kan leveres til mere end 800.000 danske husstande, som alle kan opnå en forventet gennemsnitshastighed på 200/25 Mbit. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Derudover kan Boxer Bredbånd også leveres via telefonstikket. Hør mere i butikken eller se mere på boxer.dk/bredbaand/#fakta

TV PÅ DEN TRADITIONELLE MÅDE

Hos Boxer får du frit valg af tv-kanaler og streamingtjenester. Du kan vælge den tv-pakke, som passer bedst til dig og dine behov. Boxer Play følger med, så du kan se alle tv-kanalerne i dit abonnement på mobil, tablet, computer, Apple TV 4 eller via Chromecast overalt i Danmark og på din ferie i EU.


BOXER FLEX

BOXER FLEX
Med Boxer Flex betaler du pr. kanal og du kan selv vælge, hvilke og hvor mange kanaler du vil ha’.

BOXER FLEX8

BOXER FLEX8
Med Boxer Flex8 kan du vælge 8 tv-kanaler eller streamingtjenester* til en fast lav pris. Du kan skifte kanaler hver måned, så du altid har den tv-pakke, der passer til dig.

BOXER MAX

BOXER MAX
Med Boxer Max får du alle Boxers tv-kanaler og streamingtjenester*. Så har du en masse sport og anden underholdning, når det passer dig.

BOXER KANALOVERSIGT
Mindstepriserne forudsætter tilmelding til automatisk kortbetaling på boxer.dk. Alternativt kan Betalingsservice vælges til 9,75 kr./md. Såfremt der ikke vælges betalingsform, betales 35 kr./md. for papirregning. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned.Kanalpriser i Boxer Flex findes på boxer.dk og er fra 29-99 kr./md. pr. stk. Dit tv eller Boxer-udstyr skal være med DVB-T2 for at kunne se Boxers kanaler. *Streamingtjenesterne TV 2 PLAY Basis med reklamer, Dplay Underholdning og Viaplay Film & Serier er alle uden live-tv og kan ikke vælges med Boxer Flex. **Ved køb af et Boxer Flex8 eller Boxer Max-abonnement er oprettelse og installation inkluderet. Installation omfatter: Montering af ny standardantenne (max. 6 m højde) og op til 15 m kabeltræk samt tilslutning og kanalsøgning på ét tv. Ekskl. Boxer-udstyr.