Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Ofte stillede spørgsmål omkring Epoq

Ofte stillede spørgsmål omkring Epoq

Det kan være en stor beslutning at opgradere til dit drømmekøkken eller skulle udskifte dit bryggers. Der er utroligt mange ting, der skal tages hensyn til. Hos Elgiganten har vi forståelse for dine bekymringer. Og derfor har vi samlet en liste over de oftest stillede spørgsmål omkring Epoq, så du nemt og hurtigt kan finde svar på netop dine spørgsmål.

Find de oftest stillede spørgsmål her

Når du ønsker at booke en tegnetime, har du flere muligheder. Du kan booke en tegnetime online, eller du kan kontakte og booke via kundeservice og så kan du selvfølgelig også booke en tegnetime ved at besøge din lokale Elgiganten-butik.

Når du handler Epoq køkken i Elgiganten, så ønsker vi at du har mulighed for at benytte dig af de bedste muligheder. Derfor har vi sammen med Santander Consumer Bank lavet et gennemskueligt køkkenlån, hvor du kan opdele betalingen på dit køkken i op til 120 mdr.

Få mere at vide om finansiering af nyt køkken og ansøgning om køkkenlån.

Har du forlagt plantegningerne, du modtog efter din tegnetime med vores køkkenspecialist, eller har du ikke modtaget dem, så kan du naturligvis kontakte os for hjælp.

Gå til kontaktoplysninger til Epoq Kundeservice .

Vi tilbyder i øjeblikket ikke ekstra farve, men vi anbefaler, at du bringer en køkkenlåge med til en farvehandler for at få farven scannet.

Vi leverer overalt i landet med undtagelse af øer uden en fastlandsforbindelse (vej/bro).

Få mere at vide om levering af dit nye køkken.

Din køkkenspecialist vil informere dig omkring leveringstidspunktet, når du bestiller din køkkenløsning. Ellers kan du kontakte kundeservice. Og du kan desuden spore din bestilling, så du kan følge med i dens leveringsstatus.

Der kan være mange grunde til, at du pludselig bliver forhindret på leveringstidspunktet. Derfor har du selvfølgelig også mulighed for at ændre dette. Du kan ændre leveringsdatoen ved at kontakte kundeservice. Vær opmærksom på at dette skal gøres mindst en uge før leveringstidspunktet.

Der kan være mange årsager til, at leveringen ender med at finde sted senere end forventet. Vores køkkenspecialister gør deres bedste for at finde den hurtigste leveringsmulighed på den dato, der passer dig bedst. Ender det endelige leveringstidspunkt med ikke at matche den aftalte, tag da kontakt til køkkenspecialisten. Du finder en kontaktoversigt her.

Leveringsdatoen og -tidspunktet er nøje planlagt for netop at undgå forsinkelser, men dette kan desværre stadig forekomme. I tilfælde af forsinkelser beder vi dig kontakte kundeservice. Husk at du også kan spore din bestilling.

Det er ærgerligt at mødes i denne anledning. For at hjælpe dig bedst muligt har vi brug for nogle grundlæggende oplysninger. Der findes forskellige dokumentationskrav til forskellige reklamationer, når det gælder dit køkken fra Epoq. Vi har samlet de forskellige kategorier, så du let kan finde ud af, hvordan du skal gribe en reklamation an, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Gå til Epoq Reklamation for at finde dokumentationskrav.

Gennemgå altid alle elementerne hurtigst muligt efter levering. Vi anbefaler, at du sorterer det leverede efter din købskvittering. Opdager du fejl eller mangler i det leverede, skal du tage kontakt til vores kundeservice. Du har 7 dage til at gøre os opmærksom på skader eller manglende dele. Har du også bestilt køkkenmontering via os, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på manglende/beskadigede dele så hurtigt som muligt.

Gå til Epoq Reklamation for at finde dokumentationskrav.

Leder du efter nyt køkken med montering? Elgiganten hjælper dig med at montere dit nye køkken eller bryggers fra Epoq. Professionelle køkkenmontører fra vores samarbejdspartner sikrer effektivt og til en konkurrencedygtig pris, at dit drømmekøkken bliver monteret korrekt.

Få mere at vide om Epoq køkkenmontering!

Vi har også samlet tips og tricks til dig, der har bestilt køkkenmontering!

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvorvidt du ønsker vores hjælp til at montere dit nye Epoq køkken eller ej. Vi anbefaler, at du overvejer at benytte vores tilbud omkring at få monteringen udført af professionelle køkkenmontører. Har du hænderne skruet rigtigt på og ønsker selv at montere dit nye køkken, så vil vi stadig gerne hjælpe, så meget det nu er muligt. Derfor har vi lavet en monteringshåndbog, som hjælper dig med monteringen af dit Epoq køkken. Vi har desuden samlet en række tips og tricks til dig, der selv samler dit nye køkken.

Vil du gerne undgå skruer, lim og værktøj? Opdag, hvor let det er at samle køkken med Click!

Denne korte video illustrerer, hvordan skufferne kan afmonteres skinnerne . Derudover viser den også, hvordan du sætter skufferne tilbage på plads igen.

Har du selv monteret dit køkken, eller har du fået det monteret af en privat montør, kan vi ikke hjælpe dig. Tag da selv kontakt til din montør. Har du bestilt monteringen via Elgiganten, beder vi dig kontakte kundeservice, hvis du er utilfreds med monteringen eller med køkkenmontørerne.

Vi håber naturligvis ikke, at du oplever behovet for at foretage en reklamation. Men skulle det blive nødvendigt, så kan du blive opdateret omkring dens status ved at kontakte kundeservice.

Epoq-køkkenet har 25 års funktionsgaranti! På den måde kan du være sikker på, at et Epoq-køkken og bryggers er af høj kvalitet.

Få meget mere at vide om Epoq-køkkenets funktionsgaranti.

Pil med teksten: Gå til Epog forside
Illustration af kundeservice

Epoq Kundeservice

Book gratis tegnetime

Book gratis tegnetime

Epoq Køkken

Epoq Køkken

Et funktionelt og smukt køkken er hjertet i dit hjem

Se vores Epoq-køkken

Opdag vores køkkenunivers og begynd at realisere dine køkkendrømme. Her finder du blandt andet vores tegneværktøj, vores udvalg af køkkenprodukter. Vi byder også på køkkeninspiration, tips og tricks samt information om montering. Vi har en vision om at skabe køkkenglæde for dig.

Se vores inspirationsgalleri og artikler her

Se vores inspirationsgalleri

Klassisk eller moderne? Få køkkeninspiration og bryggersinspiration i vores to store gallerier.

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik. Tjenesten er gratis og uden forpligtelser.