Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Ofte stillede spørgsmål omkring Epoq

Ofte stillede spørgsmål omkring Epoq

Det kan være en stor beslutning at opgradere til dit drømmekøkken eller skulle udskifte dit bryggers. Der er utroligt mange ting, der skal tages hensyn til. Hos Elgiganten har vi forståelse for dine bekymringer. Og derfor har vi samlet en liste over de oftest stillede spørgsmål omkring Epoq, så du nemt og hurtigt kan finde svar på netop dine spørgsmål.

Find de oftest stillede spørgsmål her

Når du ønsker at booke en tegnetime, har du flere muligheder. Du kan booke en tegnetime online, eller du kan kontakte og booke via kundeservice og så kan du selvfølgelig også booke en tegnetime ved at besøge din lokale Elgiganten-butik.

Har du forlagt plantegningerne, du modtog efter din tegnetime med vores køkkenspecialist, eller har du ikke modtaget dem, så kan du naturligvis kontakte os for hjælp. Tag kontakt til din køkkenspecialist. Du kan finde en oversigt her: Find forhandler.

Ja, det kan du selvfølgelig. Ønsker du at bestille mere maling, farve eller lak, så kan du gøre dette ved at kontakte kundeservice.

Normalt kan du forvente levering mellem 2 til 4 uger efter bestilling af dit nye Epoq køkken. Dog vil leveringen tage længere tid, hvis du har bestilt en mere unik køkkenlæsning eller en specialkonstrueret bordplade. Forvent da en leveringstid på 4 til 6 uger. Vores køkkenspecialist vil informere dig omkring leveringstidspunktet, når du bestiller din køkkenløsning. Ellers kan du kontakte kundeservice. Og du kan desuden spore din bestilling, så du kan følge med i dens leveringsstatus.

Der kan være mange grunde til, at du pludselig bliver forhindret på leveringstidspunktet. Derfor har du selvfølgelig også mulighed for at ændre dette. Du kan ændre leveringsdatoen ved at kontakte kundeservice. Vær opmærksom på at dette skal gøres mindst en uge før leveringstidspunktet.

Der kan være mange årsager til, at leveringen ender med at finde sted senere end forventet. Vores køkkenspecialister gør deres bedste for at finde den hurtigste leveringsmulighed på den dato, der passer dig bedst. Ender det endelige leveringstidspunkt med ikke at matche den aftalte, tag da kontakt til køkkenspecialisten. Du finder en kontaktoversigt her.

Leveringsdatoen og -tidspunktet er nøje planlagt for netop at undgå forsinkelser, men dette kan desværre stadig forekomme. I tilfælde af forsinkelser beder vi dig kontakte kundeservice. Husk at du også kan spore din bestilling.

Gennemgå altid alle elementerne hurtigst muligt efter levering. Vi anbefaler, at du sorterer det leverede efter din købskvittering. Opdager du fejl eller mangler i det leverede, skal du tage kontakt til vores kundeservice. Du har 7 dage til at gøre os opmærksom på skader eller manglende dele. Har du også bestilt køkkenmontering via os, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på manglende/beskadigede dele så hurtigt som muligt.

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvorvidt du ønsker vores hjælp til at montere dit nye Epoq køkken eller ej. Vi anbefaler, at du overvejer at benytte vores tilbud omkring at få monteringen udført af professionelle køkkenmontører. Har du hænderne skruet rigtigt på og ønsker selv at montere dit nye køkken, så vil vi stadig gerne hjælpe, så meget det nu er muligt. Derfor har vi lavet en monteringshåndbog, som hjælper dig med monteringen af dit Epoq køkken.

Denne korte video illustrerer, hvordan skufferne kan afmonteres skinnerne. Derudover viser den også, hvordan du sætter skufferne tilbage på plads igen.

Har du selv monteret dit køkken, eller har du fået det monteret af en privat montør, kan vi ikke hjælpe dig. Tag da selv kontakt til din montør. Har du bestilt monteringen via Elgiganten, beder vi dig kontakte kundeservice, hvis du er utilfreds med monteringen eller med montørerne.

Vi håber naturligvis ikke, at du oplever behovet for at foretage en reklamation. Men skulle det blive nødvendigt, så kan du blive opdateret omkring dens status ved at kontakte kundeservice.

Pil med teksten: Gå til Epog forside