Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Et Epoq-køkken fra Elgiganten i serien Edge Black Ash – Benedictes industrielle køkken i sommerhuset

Se Benedictes lækre køkken i industriel stil

Benedicte Bjørni og familien valgte et Epoq-køkken fra Elgiganten, da de skulle bygge deres norske drømmehytte. Ønsket var, at køkkenet skulle være funktionelt, praktisk og have gode løsninger for hele storfamilien. Samtidig skulle køkkenet ose af hygge. Løsningen blev god pladsudnyttelse og en stor køkkenø med plads til at være social.
Et Epoq-køkken fra Elgiganten i serien Edge Black Ash – Benedictes industrielle køkken i sommerhuset

To familier under samme tag

Når to familier skal fungere sammen i et sommerhus eller en hytte, er der ekstra mange hensyn at tage. Også når det gælder nyt køkken. Man har måske forskellig smag, der er dobbelt så mange ønsker at tilgodese, og samtidig skal man udnytte al den plads, man kan.

I dag er det også mange som vælger at gå bort fra en mere traditionel sommerhusstil, og i stedet strammes udtrykket op, og sommerhushyggen moderniseres.

"For at få det, som jeg ville, har jeg valgt at kombinere stramme linjer og mørke farver med naturlige materialer som skind og træ," forklarer Benedicte. "På den måde har hytten fået det, jeg kan lide at kalde et hytteindustrielt udtryk! Kort fortalt er det den tydelige industrielle stil med en snært af god, traditionel [red. norsk] hyttedekoration, som et par ski på væggen eller et skind i sofaen."

Et Epoq-køkken fra Elgiganten i serien Edge Black Ash med køkkenbordplade af beton – Benedictes industrielle køkken i sommerhuset

Køkkenø med "lodge"-følelse

Som hos mange andre er køkkenet også her blivet et samlingspunktet for storfamilien. Derfor var køkkenøen specielt vigtig i Benedictes køkkendesign. Hun vidste tidligt, hvad hun ville have – og hvor hun skulle finde det:

"For at få den mørke, lodge-agtige stil, jeg var på jagt efter, ville jeg have sorte træfronter, hvidevarer og skindhåndtag. Alt dette vidste jeg, at jeg ville få fra Epoq, så for mig var valget meget enkelt."

Og det er netop fleksibiliteten, udvalget og de smarte løsninger, der gjorde, at valget faldt på et Epoq-køkken fra Elgigantens søsterbutik i Norge. På relativt lidt plads fik familien realiseret sin drøm om et åbent køkken med plads til det hele.

Og Benedicte er klar i mælet, når det kommer til, at erfaringen med et køkken fra Epoq har været positiv. "Elgiganten som totalleverandør på alt til køkkenet er helt uvurderlig!"

Nærbillede af køkkenø fra Epoq i serien Black Ash Benedictes industrielle køkken i den norske hytte
Nærbillede af en kogeplade med integreret emhætte køkkenbordpladen
Nærbillede af køkkenø fra Epoq i serien Black Ash Benedictes industrielle køkken i fritidshuset

DET BEDSTE VED VORES KØKKEN

 • Helheden
 • Køkkenøen med alle de smarte løsninger
 • Det smalle vinkøleskab i køkkenøen – det er utrolig praktisk, og alle kan få plads til det!

3 TIPS PÅ VEJEN TIL ET NYT KØKKEN

 • At turde vælge noget andet end alle andre – gå væk fra standarden!
 • En stor, underlimet køkkenvask gør hverdagen så uendeligt meget lettere!
 • Få ovnen op i et højskab!


  Nærbillede af et smalt og højt vinkøleskab i et køkken fra Epoq i serien Black Ash
  Pil med teksten: Gå til Epog forside

  Find inspiration i nogle af vores andre artikler: