JULEINFO: Find information om frist for levering og julens åbningstider.
JULEINFO: Find information om frist for levering og julens åbningstider.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Epoq-køkken i valnød

Køkkentrends 2019 og 2020

Vi holder konstant øje med og tilpasser os retningerne inden for køkkentrends og interiørtrends. På den måde sørger vi for, at vi altid er relevante for dig, når du skal købe et nyt køkken eller bryggers. På denne side har vi samlet information om den aktuelle køkkenmode og indretningstrends i 2019 og 2020, og du ser samtidig vores helt nye Epoq-produkter. Vi er stolte af at kunne præsentere 1700 nye Epoq-produkter dette efterår. Vores sortiment er udvidet med nye fronter og køkkenvaske i nye og moderne farver, over 70 nye bordplader i forskellige dekorer, vandhaner med intelligent teknologi og meget mere! Vælg dine favoritter fra vores nye valg, uanset om du leder efter en traditionel, klassisk eller en mere moderne stil.
Køkkenlåge fra Epoq af typen Heritage Blue Grey; en person går i baggrunden

Fronter

I begyndelsen af 2019 var farverne sort og blå blandt de hotteste køkkentrends, og det samme gjaldt bryggers og køkkenlåger i lyst træ. Efterhånden som vi bevæger os mod slutningen af året, inviterer vi flere farver ind i vores hjem og også mørkere nuancer af træ, herunder valnød. Både blå og nu også grønne farver er fortsat populære valg.

Dette efterår introducerer vi i alt 12 tilføjelser til vores udvalg af fronter og en ny linje med glasdøre. Både neutrale basisfarver samt modefarver og finish:

Edge Walnut, Core Classic White, Heritage Classic White, Heritage Blue Grey, Heritage Light Grey, Shaker Steel Grey, Integra Steel Grey, Trend Green Envy, Trend Misty Rose, Trend Red Eclipse, Trend Warm Grey, Trend Steel Grey og sorte glasdøre.

Epoq køkken med skuffer og køkkengreb og knopper

Køkkengreb og knopper

Greb og knopper er små detaljer, der har en stor indflydelse på det samlede udtryk og i forhold til køkkenmoden. Matte og sorte køkkengreb har været med igennem hele 2019, de ses fortsat i trenden. Derudover ser vi flere messinggreb men også andre metaller, herunder kobber, krom og stål.

De designs, vi oftest ser, er slanke, enkle og strømlinede, men med spændende detaljer i tekstur og finish. Også på knopper stiger i popularitet. Vi har netop opdateret vores udvalg med 52 nye og moderne greb og knopper.

Sort køkkenbordplade af natursten fra Epoq med dekorative blomster ovenpå

Bordplader

Køkkenbordplader er ofte den største investering, du foretager i dit nye køkken. Det er sandsynligvis derfor, vi er vant til basisfarver og mønstre. I 2019 har mat sort udgjort den største tendens inden for bordplader såvel som marmor eller marquina, som har en mat og sort overflade med hvid marmorering. Og trenden fortsætter! Efterhånden som vi nærmer os årets afslutning, ser vi flere af komposit-materialer med modige mønstre og dristigere farver.

Uanset om det er sten, kvarts, dekton eller kompaktlaminat, lader det til, at tykkelsen skal være minimal; 12 eller 20 mm. Stænkpladen er ved at få et comeback, både de lave på 10-15 cm, eller dem der dækker det meste af væggen. Træbordpladerne vender også i større stil tilbage, og de tilføjer et varmt touch til det sorte køkken. Vi har lanceret over 70 nye bordplader dette efterår. Se alle vores bordplader

Sort blandingsbatteri fra Epoq

Blandingsbatterier

Vandhanen er blevet et vigtigt designelement i køkkenet og i bryggerset. Også på dette område har den matte sorte farve været hovedtrenden, men vi ser også de forskellige metalfarver og finish til blandingsbatterierne, ligesom vi ser det blandt greb og knopper. U-tud og C-tud er de hotteste designs, og de ser ud til fortrinsvis at skulle være høje og slanke.

Smart-teknologi og intelligente funktioner viser sig også inden for vandhanerne i form af sensoraktivering, evnen til at lave danskvand og give kogende vand lige fra hanen. Vi har også tilføjet et stort udvalg af sæbedispensere og opløftsventiler, der passer til dit blandingsbatteri. Vi er netop kommet over 100 nye tilføjelser til vores kategori for blandingsbatterier og tilbehør.

Hvid køkkenvask fra Blanco

Bryggers- og køkkenvaske

Din vask bør også matche dit køkkendesign og følge køkkentrenden – enten ved at den passer sammen med bordpladen eller afspejler farven eller materialet i andre af detaljerne i dit nye køkken. Eftersom sort var det nye sort i 2019, er de mest populære køkkenvaske også matte og sorte. Ligesom vi ser flere og flere variationer i mønstre og farver på bordpladerne, følger også vaskene trop med netop flere farver at vælge blandt.

En anden voksende indretningstrend er en stigende tendens at sætte en ekstra vask i større køkkener. En mindre udgave af hovedvasken placeres tæt på kogepladen, så du får nem adgang til vand og muligheden for at hælde vand fra gryden ud under madlavning. Den kan desuden anvendes til afkøling, mens hovedvasken holdes fri til traditionel brug. For at imødekomme disse tendenser har vi tilføjet over 100 nye køkkenvaske til vores sortiment.

Smart køkkenindretning af en skuffe fra Epoq

Køkkenindretning og smart tilbehør fra Epoq

Når det kommer til funktionalitet i køkken eller bryggers, er det vigtigt, at enhver kvadratcentimeter udnyttes optimalt. En multifunktionel, åben planløsning er blandt årets indretningstrends og kan omfatte et køkken med et TV-hjørne eller måske en garderobe eller opholdsområde.

Tendensen med mørke farver og forskellige strukturer gælder også for tilbehøret. Vi har lanceret en linje af hængsler i mørkt metal, Click-skabe i grafit, herunder højskabe, så du kan få flere muligheder og praktiske løsninger, når der er begrænset plads. Nova Pro Scala, en smuk ny, mørk skuffeserie, rummer mere i både volumen og vægt. Vi har også skuffemåtter i forskellige materialer, farver og teksturer, affaldssortering med universalbakke og en række stikkontakter til din bordplade – selv med QI-opladning og USB-porte.