Spring navigationen over

Mød en af vores køkkenspecialister

Book møde
Epoq Edge køkkenserie og 35 år køkkengaranti logo

Edge er en raffineret, moderne køkkenserie. Den smukke træstruktur bryder kompromisløst med de ellers stramme linjer og tilfører et sofistikeret og blødt udtryk til stilen. Edge kan med fordel kombineres med andre af vores køkkenserier for at tilføre en dimension af robust elegance.

Epoq Edge Dark Oak køkkenserie med med lys bordplade og guldfarvet vandhane og vask

Edge Dark Oak
Nyhed 2023/2024!

Indbydende front til dem, der godt kan lide interiør i træ. Fronten giver et levende udtryk til ethvert rum og kan kombineres perfekt med andre farver og materialer. Som materiale skaber træ en harmonisk og rolig atmosfære, præcis som det gør i naturen. De lodrette årer i træet giver flotte lodrette linjer i rummet, og den mørke nuance bidrager til en følelse af overdådighed og elegance.

Fire køkkenfronter fra Epoq Edge Dark Oak køkkenserie

Træ og finer har en 100% naturlig overflade, forskelle i åremønstre og farve vil opstå, da dette er en af træets egenskaber. Den naturlige ældning og de unikke mønstre betragtes som skønheden af naturlige træoverflader. Nogle træsorter har en modningstid på flere måneder. Farven og skyggen af træet udvikler sig i takt med mængden af lyseksponering. Nogle dele af dit køkken kan være mere udsat for direkte sollys end andre og udvikler sig derfor forskelligt.

Dette betyder, at hvis du efter et stykke tid kun skifter én front, vil det tage noget tid, før det ligner de andre. På trods af overfladebehandling der hæmmer træets UV-indflydelse, kan den naturlige modning af træet ikke elimineres. Dette skal man huske på, når man køber trædøre – at de skal have lov til at modnes, dette er normalt ikke berettiget til klager.

Sorter efter
123
...
6
1–48 af 260 produkter.
Epoq Edge er en raffineret, moderne serie med træstruktur, der kompromisløst bryder med de ellers stramme linjer.