Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Trend Liquorice kitchen by Epog with integrated MDAs from Gigantti.

Et sort Epoq-køkken med sort bordplade, der fanger din opmærksomhed

Hjemme hos Ville Torikka og Minna Tossavainen i Finland fanger deres sorte køkken øjeblikkeligt din opmærksomhed. Køkkenserien Trend Liquorice fra Epoq skaber en skarp kontrast i det store, lyse hjem, og en stor køkkenø gør dem i stand til at lave mad og underholde deres gæster i køkkenalrummet. Her får du køkkeninspiration til et køkken fra Elgiganten!

Ville Torikka og Minna Tossavainens sorte Epoq-køkken fanger dit blik og danner en fornem kontrast i deres lyse hjem. Minimalistiske og næsten usynlige greb, bordpladen af quarts,sorte fronter på køkkenskabene samt indbygningsovnene i sort højglans gør køkkenet stilrent.

Vores hjem er nybygget, og vi ville gerne have et køkkenalrum, hvor alting skulle fungere sammen, og hvor alting fik sin egen plads. Vores drøm var at få et stort og åbent rum, hvor vi kunne lave mad og hygge os med vores venner på samme tid, fortæller Ville.

Et drømmekøkken til den rette pris

Villa og Minna ønskede masser af opbevaringsplads, og deres køkkenø skulle også fungere som siddeplads. Minna samlede inspiration til nyt køkken på Pinterest. Tidligere havde parret også et Epoq-køkken fra Elgigantens søsterbutik, så det var et naturligt valg for dem at vælge os igen.

Vi vidste allerede, at køkkener fra Epoq har den rette kvalitet og den rette pris. Byggefirmaet havde en anden køkkenpartner, men kvalitet og pris hang bedre sammen hos Epoq – eksempelvis var køkkenbordpladen af quartz meget billigere i Elgiganten. Vi fik også suveræn kundeservice i butikken i Raisio. Det var let at få lavet de ændringer, som vi ønskede, og køkkenkonsulenten syntes, at det var spændende at finde på løsninger, der passede specielt til os, beskriver Ville.

Køkkenkonsulenten Janne Hyyrynen i Elgigantens finske søsterbutik tegnede køkkenet sammen med Ville. Sammen med køkkenkonsulenten blev de rette materialer valgt, og størrelsen på køkkenøen blev justeret.

Køkkenøen er lidt bredere end normalt, og der blev gjort plads til siddeplader på den ene side. Når der er tale om en stor køkkenø, er det vigtigt at være sikker på, at man kan komme rundt om den. Der er desuden rigeligt med plads i det nye køkken hos Minna og Ville, så de kan opbevare deres ting og flytte rundt på den. Selv deres skuffer er bredere end standarden, hvilket sikrer endnu mere opbevaringsplads, fortæller køkkenkonsulenten.

Book en gratis tegnetime til dit nye køkken, så kan du også få individuelle køkkenløsninger!

Ville og Minna utroligt glade for deres nye Epoq-køkken. Ville og Minna utroligt glade for deres nye Epoq-køkken.
Der er rigeligt med opbevaringsplads i den store køkkenø. Der er rigeligt med opbevaringsplads i den store køkkenø.
I køkkenøen er der plads til, at hver ting har sin egen plads. I køkkenøen er der plads til, at hver ting har sin egen plads.

Opbevaringsplads på køkkenøen

Ville's og Minnas praktiske køkken har smart indretning med opbevaringsplads til alle køkkenredskaber og alt deres køkkenudstyr. Den store køkkenø er det perfekte sted for dagligdagens gøremål. Den diskrete og indbyggede stikkontakt er en af Ville og Minnas foretrukne detaljer i deres nye køkken.

Den indlejrede stikkontakt har gjort hverdagen lettere – det er rart at kunne arbejde side om side, mens den anden er til at lave mad. Vores køkkenø har også smarte opbevaringsmuligheder på begge sider, så køkkenet er nemt at holde pænt og ryddeligt. I vores gamle køkken var der en smule for lidt plads til opbevaring, så vi ønskede, at det skulle være anderledes i det nye køkken, beskriver Minna.

Ville sætter pris på den integrerede kogeplade, hvor han kan lave mad og tale med gæster på samme tid. Emhætten, der hænger ned fra loftet, blev valgt for at give et let indtryk. Minna foretrukne detalje er det matte blandingsbatteri, der passer ind i køkkenstilen.

Indlejret stikkontakt fra Epoq

Foretrækker at opholde sig i køkkenet

Ville og Minna er blevet glade for deres nye hjem, som er bygget efter deres ønsker. Køkkenet er tilmed blevet deres foretrukne sted at opholde sig – også selvom ingen af dem vil bryste sig af at være nogen mesterkok.

Vores mødre ville helt sikker elske at bage her. Alting fungerer bare i vores nye køkken, hvidevarerne er klogt placeret og der er masser af køkkenbordsplads. Vores køkken er gennemtænkt og har smarte løsninger detaljer, der gør madlavningen let. Eftersom man kan se køkkenet fra hoveddøren, er det vigtigt, at det ser godt ud. Det har vi også fået meget ros for allerede. Resultatet er både imponerende og praktisk, og det er nøjagtig, hvad vi gik efter, fortæller Minna med et smil på læben.

Ville og Minnas køkken:

Køkkenserie: Trend Liquorice

Køkkenbordplade: Quartz Gobi Black, 40 mm

Køkkenvask: Blanco Nova antracit

Blandingsbatteri: Blanco Linus

Køkkenserien Trend fra Epoq – udvis stil- og trendbevidsthed

Bliv inspireret af alle køkkenserier fra Epoq

Få mere køkkeninspiration og flere kundehistorier

Få dit Epoq-drømmekøkken – book en gratis tegnetime i dag

Pil med teksten: Gå til Epog forside

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: