Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Forsikring & Tryghedsaftale

Forsikring & Tryghedsaftale

Få ekstra tryghed med en tillægsforsikring. Almindelig produktgaranti og reklamationsretten giver et godt grundlag for at gøre en tryg handel. Men garanti og reklamationsret dækker ikke alt.

Reklamationeretten dækker for eksempel ikke hændelige uheld. Det gør en tillægsforsikring derimod. Få et overblik i dette skema.

Som det fremgår af skemaet er der en række situationer, hvor det kan være en fordel at have en tillægsforsikring. Med en tillægsforsikring kan du være sikker på at få hurtig og professionel hjælp, hvis der sker noget.

Du har krav på følgende oplysninger, før du køber en tillægsforsikring

  • Du har krav på skriftlig information om forsikringens dækning og løbetid. Løbetiden fremgår af din kvittering. Forsikringens dækning eller betingelser udleveres separat. Du kan også få udleveret betingelserne ved henvendelse til vores kundecenter, eller du kan downloade dem.
  • Du har 14 dages fuld returret på forsikringen.
  • Din indbo- eller husforsikring kan på nogle punkter dække det samme som Elgigantens tillægsforsikring.
  • Elgiganten modtager provision for salget af forsikringer. Da provisionen varierer fra produktgruppe til produktgruppe, kan du kun få oplyst størrelsen på provisionen ved henvendelse til Elgigantens Kundecenter.
  • Du kan klage over afgørelser til Ankenævnet for Forsikring.

Køb af tillægsforsikringer

Elgiganten forbeholder sig retten til kun at sælge tillægsforsikringer til myndige over 18 år. Du bekræfter ved godkendelse af "Aftalevilkår" at være over 18 år og myndig, såfremt du har valgt at købe en tillægsforsikring.

Elgiganten sælger ikke tillægsforsikringer til personer under 18 år, medmindre de har forældrenes samtykke

Er du under 18 år eller umyndig og ønsker en tillægsforsikring på dit produkt, kan du købe denne i vores varehuse i følge med dine forældre eller værge eller lade dine forældre eller værge foretage købet på hjemmesiden.