Spring navigationen over
Billede med tekst omkring gamingforsikring

Forsikring af gamingprodukter

Tilføj flere liv til dine spilprodukter. Med forsikring behøver du ikke bekymre dig om, at udstyret går i sort på grund af spildte drikkevarer eller overbegejstrede venner – den del tager vi os af. Tilføj forsikring, når du køber et nyt spilprodukt, enten når du tilføjer produktet til indkøbskurven eller handler i en af vores butikker.

Billede af person der drikker energidrik ved gaming-setup inklusive keyboard, mus og skærm

Spildte du din drikkevare på tastaturet?

En gaming-oplevelse kan være både spændende, sjov og intens, og den er let at lade sig rive med. Vi har en plan A klar, hvis du har spildt en drikkevare på din gaming-laptop eller tastatur, så du hurtigt kan komme tilbage i spillet.

To unger kvinder i en stue i færd med at spille videospil

Ramte din konsol jorden og mistede forbindelsen?

Eller har din skærm fået slag? Så er det godt at vide, at vi kan reparere det for dig eller erstatte det med et nyt produkt. Du kan endda invitere venner til en spilleaften uden at bekymre dig om, at spændingen kan være lidt hård for udstyret - forsikringen dækker dit slæng.

Mand med ryggen til og hænderne i vejret imens han gamer
Hvorfor har du brug for ekstra forsikring?

De fleste har allerede en god dækning i deres indbo- og rejseforsikring, men har du overvejet, at selvrisikoen ofte kan være højere end reparationsomkostningerne, når det kommer til elektronik? Eller at traditionelle forsikringer ofte nedskriver produkternes værdi over tid? Med en særskilt forsikring fra os betaler du ingen selvrisiko ved reparationer og du slipper desuden for et eventuelt bonustab på din hovedforsikring