Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Samsung Galaxy A 2021

Samsung Galaxy A-Serien 2021

Samsung Galaxy A-serien har de innovationer, ydeevne og design, mange ønsker. Og en pris der passer de fleste. Samsung Galaxy A72, Samsung Galaxy A52 og Samsung Galaxy A32 er ingen undtagelse. Flere af modellerne i A-serien er 5G-klar, hvilket er ensbetydende med, at de er forberedt til hurtige netværkshastigheder. Det betyder hurtigere streaming og enestående gaming. Oplev udviklingen af design, skærm og kamera!

Udforsk Galaxy A72

Udforsk Galaxy A52

Udforsk Galaxy A32

 Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72

Galaxy A72 er udstyret med fem knivskarpe kameraer, som samarbejder og hjælper dig med at tage endnu bedre billeder og video. Det kraftige batteri på 5.000 mAh sikrer, at du altid er klar til at tage billeder og skabe minder. Bløde linjer og afrundede kanter får telefonen til at føles behageligt i hånden. Kameraobjektivernes udformning er gennemtænkt, så de ikke er i vejen.

 Samsung Galaxy A72
 Samsung Galaxy A72

Kamerateknologi, der styrker din kreativitet

Fem kameraer, med hver sin unikke egenskab, giver dig uendelige muligheder for at indfange de øjeblikke, der betyder noget. Hovedkameraet på 64 MP med optisk billedstabilisator tager knivskarpe billeder, selv når lyset ikke er optimalt. Du får mere med, når du bruger ultravidvinkelkameraet (12 MP), mens makrokameraet (5 MP) trækker de mindste detaljer frem. Telefotokameraet (8 MP) tager dig helt tæt på, når du er langt fra motivet.

Selfiekameraet på 32 MP kan du vise dig selv fra din allerbedste side.

Samsung Galaxy A72 set lidt skråt bagfra

Billeder, der har flere perspektiver

Single Take er din bedste ven, når du vil finde nye perspektiver og vinkler. Bare tag ét foto, og lad kameraet gøre resten. Resultatet: et filmklip og ni forskellige billeder. Fang det hele – og lidt til.

 Samsung Galaxy A72

Detaljer, der overrasker

3 gange optisk zoom tager dig tættere på med knivskarp opløsning, og med 30 gange Space Zoom kommer du så tæt på, at du opdager detaljer, du ikke engang bemærkede, da du tog billedet.

 Samsung Galaxy A72 set lidt skråt forfra

Skærmen, der udfolder dit potentiale

En sAMOLED Infinity-O-skærm på 6,7 tommer med en opdateringsfrekvens på 90 Hz skaber en opslugende oplevelse. Og hvis du gerne vil gøre flere ting samtidig, har du endnu bedre muligheder for at multitaske.

 Samsung Galaxy A72

Udforsk Galaxy A52

Udforsk Galaxy A32

Samsung Galaxy A52 5G og en mand på strand i smuk solnedgang

Samsung Galaxy A52 og A52 5G

Samsung Galaxy A52 er altid ved hånden, klar til at gøre dit online liv smartere og sjovere. 5G-versionen er skabt til spil online, download af film og deling indhold med 5G – hurtigere end nogensinde og uden lagging eller lange ventetider. Mobilen har et design med minimale kameraobjektiver, og de rene linjer med afrundede kanter og hjørner får telefonen til at ligge behagelig i hånden.

Samsung Galaxy A52 5G

Se det, som det er tænkt

sAMOLED fylder skærmen med farver og gengiver alting, som det er tænkt. Infinity-O-skærmen på 6,5 tommer giver dig maksimal skærmplads ved at nå helt ud til kanterne. Og takket være den lynhurtige opdateringsfrekvens på 120 Hz foregår al betjening hurtigt og naturligt.

Samsung Galaxy A52 5G med vandsprøjt

I al slags vejr

Du bestemmer hvor og hvornår – Galaxy A52 5G er IP67-klassificeret og derfor ekstra modstandsdygtig over for både vand og støv. Konkret betyder det, at telefonen er støvtæt og kan tåle at blive nedsænket i ferskvand til en dybde af op til 1 meter i op til 30 minutter. Det prisbelønnede sikkerhedssystem Samsung Knox beskytter din mobil indefra og ud fra det øjeblik, du tænder den.

Samsung Galaxy A52 5G

Online og ubekymret

Når batteriet på 4500 mAh er ladet helt op, har du strøm nok til at tænke på andre ting. Og takket være hurtigopladeren er du snart klar til nye oplevelser – den oplader batteriet til 50 % på 30 minutter.

Samsung Galaxy A52 og kameraets even til at tage portrætbilleder
Samsung Galaxy A52 og kameraets specifikationer

Kameraet er stabilt og fleksibelt

Tag maksimerede selfies med frontkameraet på 32 MP, eller vælg et af de fire kameraer på bagsiden til at indfange det, du ser. Hovedkameraet på 64 MP med optisk billedstabilisator og autofokus tager knivskarpe billeder hver eneste gang, selv når der ikke er meget lys. Træk motivet helt ind med makrokameraet (5 MP), som skaber en fascinerende bokeh-effekt med blød uskarphed og fuld fokus på de mindste detaljer. Få mere med ved hjælp af ultravidvinkelkameraet (12 MP), eller fremhæv motivet med dybdekameraet (5 MP).

Samsung Galaxy A52 og illustration af kameraets evne til at tage billeder om aftenen

Udforsk Galaxy A72

Udforsk Galaxy A32

Galaxy A32 5G og en billedsimulering af kvinde på cykel med badedyr

Samsung Galaxy A32 5G

Med Samsung Galaxy A32 5G er der ingen begrænsninger i din forbundne hverdag. Du kan streame, spille og dele med maksimal hastighed og uden lagging – med en hurtig og pålidelig 5G-forbindelse slipper du for at vente. Kameraerne er perfekt integreret i designet, og telefonen ligger behageligt i hånden.

 Samsung Galaxy A32 5G

Batteriet svigter dig ikke

Det er dig, der har kontrollen. Takket være det kraftige batteri på 5000 mAh kan du gøre, hvad du vil, når du vil – og længe. Og når batteriet endelig skal oplades, får hurtigopladeren dig hurtig i gang igen.

 Samsung Galaxy A32 5G

Dolby Atmos-surroundlyd

Lyd har nok aldrig lydt bedre. Få en større film- og spiloplevelse med Dolby Atmos-surroundlyd. Hør mere af alting i musikken, og fornem hver en tone.

 Samsung Galaxy A32 5G

Din egen digitale oplevelse

Få mere fra hånden på samme tid. Du kan nemt og fleksibelt håndtere apps og programmer takket være det brugervenlige og integrerede design. One UI gør det muligt for dig at tænke og handle efter dit eget hoved ved at give dig magten til at designe din helt egen digitale oplevelse.

Simulering af mulighederne med ultravidvinkel- og vidvinkelkameraet i Galaxy A32
 Galaxy A32 5G med kameraspecifikationer

Billeder fra dit perspektiv

Fire fantastiske kameraer på bagsiden indfanger de øjeblikke, du gerne vil gemme. Med ultravidvinkelkameraet på 8 MP kan du få alt det med, du kan se, mens makrokameraet på 5 MP finder selv de mindste detaljer. Hovedkameraet på 48 MP sikrer krystalklare billeder, der virkelig gør indtryk, og med dybdekameraet på 2 MP kan du fokusere fuldstændig på motivet.

På forsiden får du et selfie-kamera på 13 MP.

Simulering af mulighederne dybdeskarpheden med Galaxy A32

Udforsk Galaxy A72

Udforsk Galaxy A52