Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Samsung Galaxy S8 og S8+

Sæt spørgsmålstegn ved hvad en smartphone er - og tag godt imod Samsung Galaxy S8 og S8+. Udstyret med en infinity-skærm, får du smartphone, der føles grænseløs. Skærmens integrerede knapper giver dig en endnu større sømløs og fuldendt oplevelse når du bruger skærmen, ser film eller surfer på nettet. Galaxy S8 bruger avanceret kamerateknologi, så du kan tage fantastiske billeder under selv dårlige lysforhold. Galaxy S8 og S8+ ikke bare flytter de normale grænser for en smartphone - de fjerner dem helt.
Galaxy S8 og S8+ har en skærm der føles som om den er uendelig

En skærm der føles uendelig

Samsung tager deres smartphones til et helt nyt niveau med deres nye infinity-skærm. Infinity-skærmen får kanterne til næsten at forsvinde og skærmen til at føles uendelig.

Den smalle 5,8”skærm på S8 og 6,2” skærm på S8+ flytter grænserne for god brugeroplevelse og design og er tilpasset til, at kunne navigeres med en hånd.

Sæt fokus på dit liv, med kameraet på Galaxy S8 og S8+

Sætter dit liv fokus

Brug for et kamera der hurtigt tager skarpe billeder? Så er Samsung Galaxy S8 og S8+ svaret. Frontkameraet er på hele 8 MP og ved hjælp af en avanceret kamerateknologi, hvor hver pixel har to separate fotoioder, kan telefonens bagsidekamera på 12 MP tage utrolig skarpe billeder. Denne teknologi sammen med en større lysfølsomhed, gør at du nat og dag er klar til at forevige de bedste minder.

Galaxy S8 og S8+ tager dig med ind i en anden verden

Tag med ind i en anden verden

Virtuel Reality er endelig kommet for at blive og bruges derfor til mange forskellige ting. Galaxy S8 og S8+ fungerer perfekt sammen med Gear VR (sælges separat) og giver dig uendelige muligheder.

Brug f.eks. Gear VR i din forretning og vis kunder produktpræsentationer gennem VR, eller livestream fra arrangementer.

Du kan selvfølgelig også bruge VR til at se film, spille spil og meget andet cool.

Galaxy S8 og S8+ beskytter dit nordiske digitale liv

Beskyt dit digitale liv med et enkelt blik

Stol trygt på at dine dokumenter og personlige oplysninger er låst bag S8 og S8+ fingeraftrykscanner og nu også en irisscanner, som vurderes at være 200 gange sikrere end konventionelle fingeraftrykscannere.

Tilpasset det nordiske vejr

Med en IP68-klassificering, kan S8 og S8+ tåle at blive nedsænket i vand ned til 1,5 meters dybde i 30 minutter. Du kan derfor bruge din mobil, præcis som du har lyst til.

Galaxy S8 og S8+
 Elgiganten Cloud til alt dit indhold

Elgiganten Cloud

Pas på dine personlige data, vigtige filer og uerstattelige minder! Med Elgiganten Cloud tjeneste får du online lagringsplads og kontinuerlig sikkerhedskopiering via internettet. Alt sker automatisk og du får nem adgang til din data og til at dele indholdet med andre, uanset hvor du er.

Find et cover eller etui til din Galaxy S8 eller S8+