SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Samsung Gear S3 - et tidløst smartwatch

Gør hverdagen lidt mere smart med et Samsung Gear S3 smartwatch. Gear S3-serien består af urene Classic og Frontier, der er to flotte og tidløse ure fyldt med smart-teknologi. Modtag og foretag opkald direkte på uret, lyt til din yndlingsmusik enten via urenes egne højttalere eller Bluetooth højttalere, eller brug urene som sportsure og hold styr på din puls og træningsudvikling.
Samsung Gear S3 - et tidsløst smartwatch
Samsung Gear S3 - Frontier

Gear S3 - Frontier

Samsung Gear S3 Frontier kombinerer et robust og råt look, med en lang række smart-teknologier, der vil gøre din hverdag nemmere. Uret er lavet til at holde, samtidig med at det ser godt ud.

Urets design er sporty og kraftfuldt og det er produceret i rustfrit stål. Derudover har det en touchskærm i Corning Gorilla glas, der kan modstå ridser og skrammer. Ligesom sin klassiske bror, så er Frontier vand- og støvafvisende (IP68) og kan bruges med handsker på, hvilket gør at det nemt kan bruges ude i naturen eller på løbeturen - perfekt for os i Norden.

Ønsker du at gøre uret mindre råt og mere velegnet til formelle lejligheder, kan touchskærmens urskive skiftes til et mere klassisk udtryk. Urremmen kan desuden skiftes ud, så uret kan blive endnu mere sporty eller elegant - mulighederne er uendelige.

Begge ure kan desuden bruges som musikafspiller sammen med et par Bluetooth hovedtelefoner, så du slipper for ekstra enheder, når du fx skal ud og løbe.

Samsung Gear S3 - et tidsløst smartwatch
Samsung Gear S3 - Classic

Gear S3 - Classic

Det flotte, tidsløse Samsung Gear S3 Classic lever op til sit navn, som værende et smartwatch i et flot klassisk design. Uret vil give dig følelsen af ren luksus, samtidig med at du får alle de fordele et smartwatch kan give dig.

Gear S3 Classic er inspireret af alle de ikoniske urer der er produceret gennem tiden. Uret er designet i rustfrit stål og Corning Gorilla glas og er fyldt med smart-teknologi. Uret er vand- og støvafvisende (IP68), så du slipper for bekymringer i regnvejr eller når du dyrker sport.

Urets touchskærm virker selv når du har handsker på og kobler du det sammen med din smartphone, kan du læse beskeder og mails direkte på urets skærm. Er du på farten og har brug for at ringe, hjælper Gear S3 Classic dig også med det, da du kan modtage og svare på opkald direkte på uret ved hjælp af de indbyggede højttalere og mikrofon.

Med uret følger to sorte remme i small og large, men de kan nemt udskiftes. På denne måde, kan du få lige præcis det stilfulde udtryk, du ønsker.

Samsung Gear S3 - et tidsløst smartwatch

Gear S3 Classic og Frontier - kan alt det et smartwatch skal kunne

Udseendemæssigt er Classic og Frontier forskellige. Det ene klassisk, mens det andet er mere råt. På trods af designforskellene udenpå, er begge ure fyldte med smarte teknologier, der gør din hverdag og træning nemmere.

Selve uret

 • 1,3” Super AMOLED touchskærm med et farveindeks på 16,7 millioner.
 • Always-On Display, så du altid kan se hvad klokken er.
 • Skift urskiven efter humør eller stil.
 • Vand- og støvafvisende (IP68).
 • Op til 4 dages batteritid.

Smart på farten

 • Indbygget pulsmåler.
 • Indbygget GPS.
 • Plads til 4 GB musik til trådløs lytning.

 

Nem kontrol

 • Modtag og send notifikationer direkte på skærmen.
 • Modtag og foretag opkald med indbygget mikrofon og højttaler.
 • Drej på uret for at skifte sang på playlisten.
 • Glove Mode, så du kan bruge skærmen med handsker på.
 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
Demomodeller vil forekomme
 • Klassisk design, vandtæt
 • GPS, WiFi, NFC, Samsung Pay
 • Til Android 4.4+, iOS9+
Læs mere om Samsung Gear S3 Classic smartwatch
1 919
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
 • Robust design, vandtæt
 • GPS, WiFi, NFC, Samsung Pay
 • Til Android 4.4+, iOS9+
Læs mere om Samsung Gear S3 Frontier smartwatch

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

Få dine wearables sat op, så den er klar til brug

Klargøring og opdatering af wearables

Med vores Knowhow-tjeneste kan vi hjælpe dig med at klargøre din aktivitetsmåler, dit sportur eller dit smartwatch med personlige indstillinger og opdateret software. Vi kan også koble produktet sammen med din mobil, så den får de rigtige indstillinger og er helt klar til brug.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 12-03-19 12:00:41