Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Find de rigtige hovedtelefoner som passer til dig

I Elgiganten finder du et bredt udvalg af hovedtelefoner. Hos os finder du alt fra støjreducerende hovedtelefoner til moderne og farverige hovedtelefoner. Sportshovedtelefoner med et smart design eller trådløse Bluetooth hovedtelefoner er også en del af vores store udvalg. Denne mini-guide vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige par til dig og dit behov.
Mini-guide for hovedtelefoner

Find det rigtige par hovedtelefoner:

In-ear hovedtelefoner

In-ear (i øret) hovedtelefoner er de mest normale hovedtelefoner på markedet. De passer perfekt til din smartphone. Du sætter dem direkte ind i dit øre og giver dig en enkel måde at lytte til din yndlingsmusik på, mens du er på farten.

Vores udvalg af in-ear hovedtelefoner.

Around-ear hovedtelefoner

Around-ear (rundt om øre) hovedtelefoner har store ørekapsler, der lukker sig rundt om hele øret. Dette er mindre belastende for dine ører og giver en bedre komfort. Med around-ear får du en lyd i høj kvalitet. Nogle modeller tilbyder støjreduktion eller lydisolering, så du kan nyde en sang uden forstyrrende støj.

Vores udvalg af around-ear hovedtelefoner.

On-ear hovedtelefoner

On-ear (på øret) hovedtelefoner er designet til at hvile på dine øre. On-ear hovedtelefoner er normalt udstyret med flade ørekapsler, der ikke omslutter dit øre helt som around-ear gør. On-ear hovedtelefoner giver en fantastisk lyd, mens du samtidig er mere opmærksom på dine omgivelser.

Vores udvalg af on-ear hovedtelefoner.

Ekstra funktion der forbedrer oplevelsen endnu mere!

Støjreduktion

Hovedtelefoner med støjreduktion gør det muligt for dig at lytte til musik som, det er meningen, man skal. De er perfekte til tog- eller flyveturen, hvor de fjerner den konstante motorsummen. Der findes to forskellige slags støjreducerende hovedtelefoner; Aktiv og passiv.

Aktiv støjreducerende hovedtelefoner indeholder små mikrofoner, der opfanger den omgivende lyd og modvirker den, så støjen høres langt mindre.

Ved passiv støjreducerende hovedtelefoner spærrer man fysisk for lyden, så den ikke når øret. F.eks. ved store ørekapsler.

Se vores udvalg af hovedtelefoner med aktiv støjreduktion her.

Mini-guide for hovedtelefoner
Mini-guide for hovedtelefoner

Bluetooth

Ønsker du frihed uden ledninger, så bør du overveje trådløse Bluetooth høretelefoner. Bluetooth repræsenterer den næste generation af hovedtelefoner. Tilslut fine hovedtelefoner med din enhed via Bluetooth og nyd en ledningsfri lydoplevelse. Bluetooth hovedtelefonen er perfekt når du f.eks. skal træne.

Se hele vores udvalg af hovedtelefoner med Bluetooth her.

Sports hovedtelefoner

Leder du efter en pålidelig træningspartner? Så er sports hovedtelefoner lige noget for dig! Med et smart design forbliver hovedtelefonerne på deres plads, mens du træner, så du kan koncentrere dig fuldt ud om træningen.

Se vores store udvalg af sports hovedtelefoner her.

Mini-guide for hovedtelefoner
Mini-guide for hovedtelefoner

Mere end bare hovedtelefoner

Nogle hovedtelefoner kommer med et intelligent sensorsystem, der gør det muligt at planlægge, spore og analysere din træning. Sensorerne kan måle distance, hastighed, trin, rytme og antal forbrændte kalorier. Hovedtelefonerne vil synkronisere med din smart-enhed, hvor du kan følge dit fremskridt.

Læs mere om vores hovedtelefoner med sensorsystem her. 

Hovedtelefoner til Gaming

Gaming hovedtelefoner er designet med henblik på ultimativ komfort. Man kan sagtens spille i flere timer og det er derfor vigtigt, at hovedtelefonerne sidder ordentligt og er komfortabel at have på. Med en integrerede mikrofon kan du kommunikere med andre spillere uden, at skulle tage koncentrationen væk fra spillet. Gaming hovedtelefoner er ofte udstyret med avancerede lydteknologi samt omfattende tilpasningsmuligheder. Gaming hovedtelefoner kommer ofte med et cool og flot design.

Billigere gaming hovedtelefoner er perfekte til f.eks. videomøder og samtaler på Skype.

Se vores udvalg af hovedtelefoner til gaming her 

Gaming

Læs mere om vores mange lydprodukter her: