Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Elgigantens gaveideer til konfirmanden

Gaveideer og konfirmationsgaver til konfirmanden

På linje med fuglekvidder, spirende blomster og lunere vejr er konfirmationssæsonen et sikkert tegn på forår. Uanset baggrunden markerer vi overgangen fra ungdommens til de voksnes rækker, og på denne side har vi samlet nogle af vores bedste konfirmationsgaver til konfirmanden - både til hende og ham. Vi har selvfølgelig også gode gaver til nonfirmationen.

Gaver i alle former, prisklasser og størrelser

Hos Elgiganten finder du en række produkter, som passer perfekt som konfirmationsgave, og uanset prisklassen er vi sikre på, at du vil finde noget, som vil være til både glæde og gavn. Til den fotointeresserede vil et nyt kamera eller fotoudstyr gøre lykke, mens den træningsglade vil finde stor glæde i et aktivitetsarmbånd. Vi har desuden en række mindre gaveideer, der også omfatter barbermaskiner, powerbanks og gamingudstyr.

 Elgigantens gaveideer til konfirmanden

Find de helt rigtige konfirmationsgaver

Konfirmationerne står for døren, og det betyder en masse glade konfirmander. Konfirmation er også lig med konfirmationsgaver, og det kan være svært at finde den helt perfekte konfirmationsgave. Det kan vi dog hjælpe med i Elgiganten, da vi har utallige konfirmationsgaver til konfirmanden – både til hende og ham. Vi har selvfølgelig også gode gaver til nonfirmationen.

Konfirmationsgaver til hende

Hvis en ny mobiltelefon står højt på ønskelisten, er den anmelderroste Samsung Galaxy S8 eller den populære iPhone X en rigtig god konfirmationsgave til hende. Er hun på udkig efter en billigere mobil, har vi mange mid-range-mobiler også. Så kan du finde de rette konfirmationsgaver til konfirmationen, uden at sprænge budgettet. Vi har fx også gode oplevelsesgavekort.
Er det derimod en bærbar computer, der skal være konfirmationsgaven i år, kan du bruge vores bærbar PC-guide til at finde den rigtige. Bærbare computere – især Macbooks – er populære, og vi har selvfølgelig et bredt udvalg online samt i vores butikker. Så kan du altid finde lige præcis den, der står i konfirmations-ønskerne.

Konfirmationsgaver til ham

Et af de mest populære ønsker blandt drengene er også gaming-computere og populære konsoller som PlayStation og Xbox. Vi har selvfølgelig også fladskærms-tv til gode priser samt trådløse højttalere og meget andet.
Mange drenge ønsker sig også en gaming-computer, så de kan spiller Counter-Strike, League of Legends (LoL) eller World of Warcraft (WoW). Du kan finde et bredt udvalg af alle de kendte mærker hos Elgiganten – vi har både stationære og bærbare computere til gaming.

Få inspiration til konfirmations ønsker

Det kan nogle gange være svært at finde på nye ideer til konfirmations ønsker. Fortvivl ikke. Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af forskellige konfirmationsgaver. Vi har en masse gode konfirmationsgaver til både konfirmation og nonfirmation. Det er typisk elektronik, cykler og penge, der står højest på ønskelisten. Det gælder både pigerne og drengene. Derfor har vi selvfølgelig rigtige gode priser på alle de populære elektronik mærker. Du kan fx lade dig inspirere af vores store udvalg af mobiltelefoner, tablets, TV, bærbare computere, konsoller og gaming spil + meget mere.

Uanset om du mangler en konfirmationsgave eller nonfirmationsgave, har vi en masse at vælge mellem. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvad du skal købe, er du altid velkommen i din lokale Elgiganten – vi står klar med gode råd og rådgivning.

Et væld af gavekort og oplevelsesgaver til konfirmanden og nonfirmanden

Oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære de senere år. Med dem kan du nemlig give en helt unik oplevelse til konfirmanden. Står den på oplevelser, har vi et væld af gaveideer til oplevelser. Der er alt lige fra en hyggelig brunch til en helikoptertur eller wellness. Vi vil gerne inspirere dig, så du får en masse inspiration til den helt ideelle konfirmationsgave. Det kan du både få her på siden, hvor vi har mange af de mest populære gaver samt i vores mange forskellige kategorier. Fælles for dem alle er, at du får populære produkter til lave priser, der med garanti vækker glæde på dagen.

Ure som konfirmationsgave ideer

Ønsker konfirmanden sig et lækkert ur til træning eller hverdagen, har vi et bredt udvalg af markedets bedste sports- og pulsure. Urene kan bruges til både træning og hverdag. Med sådan et ur har konfirmanden (eller nonfirmanden) altid styr på tiden og træningen.