Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Find den rette konfirmationsgave

Konfirmationerne står for døren, og det betyder en masse glade konfirmander. Konfirmation er også lig med konfirmationsgaver, og det kan være svært at finde den helt perfekte gave. Det kan vi dog hjælpe med i Elgiganten, da vi har utallige gaver til konfirmanden – både dreng og pige. Vi har selvfølgelig også gode gaver til nonfirmationen.

Find svaret på alle konfirmand-ønsker i Elgiganten

Hos Elgiganten kan du altid finde den helt rette konfirmationsgave, uanset hvad konfirmanden ønsker sig. Hvis en ny mobil står højt på ønskelisten, er den anmelderroste Samsung Galaxy S8 eller den populære iPhone et rigtig godt valg. Er du på udkig efter en billigere mobil, har vi mange mid-range-mobiler også.

Typisk er det elektronik, der er det helt store ønske blandt konfirmander og nonfirmander. Derfor har vi selvfølgelig en rigtig god pris på alle de populære mærker. Så kan du finde den rette gave til konfirmationen, uden at sprænge budgettet. Vi har også gode oplevelsesgavekort.

Er det derimod en bærbar computer, der skal være konfirmationsgaven i år, kan du bruge vores bærbar PC-guide til at finde den rigtige – vi har også Macbooks. Et af de mest populære ønsker blandt drengene er også gaming-computere og populære konsoller som PlayStation og Xbox. Vi har selvfølgelig også fladskærms-tv til gode priser samt trådløse højttalere og meget andet.

Uanset om du mangler en konfirmationsgave eller nonfirmationsgave, har vi en masse at vælge mellem. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvad du skal købe, er du altid velkommen i din lokale Elgiganten – vi står klar med gode råd og rådgivning.

Altid en masse gode gaver til konfirmanden og nonfirmanden

Vi har en masse gode gaver til både konfirmationen og nonfirmationen. Det er typisk elektronik, cykler og penge, der står højest på ønskelisten. Det gælder både pigerne og drengene.
Bærbare computere – især Macbooks – er populære, og vi har selvfølgelig et bredt udvalg online samt i vores butikker. Så kan du altid finde lige præcis den, der står i konfirmations-ønskerne.
Mange drenge ønsker sig også en gaming-computer, så de kan spiller Counter-Strike, League of Legends (LoL) eller World of Warcraft (WoW). Du kan finde et bredt udvalg af alle de kendte mærker hos Elgiganten – vi har både stationære og bærbare computere til gaming.

Et væld af gaveideer til årets konfirmand

Oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære de senere år. Med dem kan du nemlig give en helt unik oplevelse til konfirmanden. Står den på oplevelser, har vi et væld af gaveideer til oplevelser. Der er alt lige fra en hyggelig brunch til en helikoptertur eller wellness.
Vi vil gerne inspirere dig, så du får en masse inspiration til den helt ideelle konfirmationsgave. Det kan du både få her på siden, hvor vi har mange af de mest populære gaver samt i vores mange forskellige kategorier. Fælles for dem alle er, at du får populære produkter til lave priser, der med garanti vækker glæde på dagen.

Ure til konfirmation

Ønsker konfirmanden sig et lækkert ur til træning eller hverdagen, har vi et bredt udvalg af markedets bedste sports- og pulsure. Urene kan bruges til både træning og hverdag.
Med sådan et ur har konfirmanden (eller nonfirmanden) altid styr på tiden og træningen.