Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Lenovo IdeaPad C340 - gør dine idéer til virkelighed

Når inspiration er der, er Lenovo IdeaPad C340 det lette, men kraftfulde valg. Den har et stort batteri, der holder hele dagen og du kan vælge, om du vil bruge den som en bærbar computer eller en tablet. For øget sikkerhed kan webcam dækkes til. 

Intel 8th gen prosessor
Lenovo IdeaPad C340
Lenovo IdeaPad C340

Friheden til at gøre mere

Med op til 8 timers batteritid giver IdeaPad C340 dig mulighed for at arbejde, spille og holde kontakten hele dagen. Er batteriet lavt? RapidCharge-teknologien giver dig mulighed for at oplade din computer op til 80% på under en time.

Lenovo IdeaPad C340

Hold privatlivet privat

I dagens digitale verden er dit online privatliv vigtigere end nogensinde. Derfor har IdeaPad C340 en smart TrueBlock Privacy Shutter, der giver dig mulighed for fysisk at lukke computerens webcam ned, når du ikke bruger det.

Lenovo IdeaPad C340

Slip kreativiteten løs

Hvorfor skrive på et tastatur, når du kan skrive eller tegne direkte på IdeaPad C340-skærmen? Med en digital pen (inkluderet i nogle modeller) kan du fange øjeblikke eller notere mens du er på farten.

Lenovo IdeaPad C340

Ekstrem alsidig og funktionel

IdeaPad C340 er designet til at håndtere alle situationer, overalt. Brug den i bærbar tilstand til dagligdags opgaver, ”telt”-tilstand til at præsentere indhold eller tablettilstand til mere intuitiv brug.

Lenovo IdeaPad C340

Klar til dagens udfordringer

Udstyret med op til 8. generation af Intel® Core ™ i7-processor er IdeaPad C340 hurtig og kraftfuld - perfekt til produktivitet, kreativitet og underholdning. Sammen med en forbedret ydelse og multitasking er der flere måder at beskytte dig selv, når du indtaster adgangskoder online.

Intel 8th gen prosessor

Køb IdeaPad 14 her:

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: