Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Video: Elgiganten på NPF 2018!

TAK FOR I ÅR!

NPF 2018 – Danmarks største gaming event


Tag med til Danmarks største og hyggeligste LAN-event i Fredericia Messecenter d. 12.-14. oktober. Der er over 15 officielle turneringer, standup med Mikkel Klint Thorius & Nikolaj Stokholm, store penge præmier, kæmpe Xbox Lounge, Esport container hvor bl.a. Girls legion kigger forbi og meget mere - og Elgiganten er selvfølgelig med!

Kom forbi vores 250m2 store stand i Expo området, hvor vi kører med vilde tilbud. Står du og mangler gear til årets gamer event, så har vi din ryg. Vi har tømt webshop-lageret for en masse gaming varer og giver dig unikke tilbud, som kun gælder for deltagere og gæster på NPF 2018. Du finder bl.a. skarpe tilbud på brands som AOC, Corsair, HyperX, Plantronics, SteelSeries, Razer og mange flere.

Så du kommer ikke til at gå forgæves, hvis du til NPF søger et nyt headset, mus, keyboard, gaming stol eller en opgradering af din skærm. I tillæg medbringer vi også eSport merchandise fra de største hold!

Står du og mangler en taske til dit gear, så tjek lige den her Event Gaming Trolley fra HyperX. Alle NPF deltagere får 50% rabat frem til 12. oktober. Du skal blot indtaste kampagnekoden “NPFHYPERX1” ved betaling. Køb Gaming Trolley fra HyperX og få fuldstændig styr på ledninger, skærme og kabinet.

Åbningstider for Elgiganten @ NPF:


Fredag 12/10: kl. 16:00 – 24:00
Lørdag 13/10: kl. 10:00 – 22:00
Søndag 14/10: kl. 10:00 – 15:00

*OBS!: Deltager du ikke på NPF, men ønsker at få adgang til de stærke tilbud? Fortvivl ej – NPF er åbent for alle lørdag d. 13/10 fra kl. 10-20, det kræver kun en gæstebillet, som du kan købe i døren til 50,-. Tilbudden gælder KUN gæster og deltagere på NPF Læs mere på NPF.dk


Grundet sikkerhed tager vi kun imod kortbetalinger på NPF.

Priserne gælder fra fredag kl 12. Vi glæder os til at se dig. Vi tager forbehold for fejl i priserne.