Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Samsung Galaxy S9 og S9+

Samsung Galaxy S9 og S9+

- telefonerne med et nytænkende kamera

Samsung kommer nu med deres nyeste smartphone flagskibe – Samsung Galaxy S9 og storebroren S9+. Begge telefoner kommer i 3 flotte farver – Midnight Black, Coral Blue og Lilac Purple. Samsung har taget alt det bedste fra de forrige modeller Galaxy S8 og S8+, såsom Infinity Display, IP68-certificering, fingeraftrykscanner og irisscanner og fyldt på med endnu flottere design og endnu bedre funktioner.
 Galaxy S9+ Black

Kameramobilen

Med Samsung Galaxy S9/S9+ har Samsung gentænkt kameraet helt fra bunden af og udfordret gamle normer og tænkt nyt. Resultatet er et kamera, med variabel blænde, der – ligesom øjet – tilpasser lysfølsomheden til lyset. Det lysfølsomme kamera giver dig større muligheder for at tage gode billeder under alle former for lysforhold - fra meget svagt lys til strålende solskin.

 Galaxy S9+ Blue

Musikmobilen

Samsung Galaxy S9/S9+ kommer med indbyggede stereohøjttalere der er udviklet i samarbejde med AKG. Så kan lytte til musik med god lyd sammen med andre, uanset hvor du er. Men vil du bare lytte selv, medfølger der også et headset, som er kalibreret af AKG.

Galaxy S9+ Purple

Arbejdsmobilen

Samsung Galaxy S9/S9+ er arbejdsmobilen for dig, der stiller høje krav til funktion. Du får en mobil, der gør det muligt at arbejde direkte op mod en skærm og med et eksternt tastatur. Med en DeX-station (som sælges separat) er det muligt at lade computeren blive derhjemme. For med den kan du hurtigt og nemt tilslutte din Galaxy S9/S9+ til en skærm, et tastatur og en mus og bruge telefonen som en computer, så du kan arbejde, uanset hvor du befinder dig.

Samsung Galaxy S9 og S9+

Super slowmotion

Nogen gange går tiden alt for hurtigt, men med Samsung Galaxy S9 og S9+ kan du optage i super slowmotion med 960 billeder pr. sekund (fps). På den måde får du det hele med og kan opleve detaljer som øjet ikke fanger.

Samsung Galaxy S9 og S9+

Personlige emojis

Sig det med en emoji. Tag en selfie og skab en animeret emoji, der ligner dig. AR-emojien vil følge dine bevægelser og ansigtsudtryk. Du kan sende den til dine venner og gøre det, du vil fortælle dem, lidt ekstra sjovt.

Samsung Galaxy S9 og S9+

Øget sikkerhed

Når du vil låse din telefon op kan du som på tidligere modeller bruge fingeraftryksscanner – der er placeret praktisk på bagsiden under kameraet. Som noget nyt kan du nu også låse S9-telefonerne op med en kombination af ansigtsgenkendelse og iris-scanning.

Få mobilrabat med YouSee mobilabonnementer i Elgiganten

Få mobilrabat med YouSee mobilabonnementer

Hvorfor ikke spare penge på din nye smartphone ved samtidig oprettelse af YouSee mobilabonnement?

Tilbuddet gælder på alle smartphones, men KUN i vores varehuse.

Læs mere om Yousee mobilabonnement her

Approved for Nordic operators - Samsung

Approved for Nordic operators

Dette mærke er garanti for, at den aktuelle model af mobiltelefon, tablet eller andet produkt med SIM-kort er testet og verificeret af Samsung Electronics Nordic for de nordiske mobilnet.*

*4G-produkternes funktionalitet for 4G(LTE), Samtale over 4G (VoLTE) og Samtale over wi-fi (VoWiFi) kan være begrænset alt efter model, abonnement og mobiloperatør. Kontakt venligst mobiloperatøren for mere information.