Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om strygejern og steamere

Eksperter fra Elgiganten hjælper dig med at besvare dine spørgsmål om strygejern og steamere. Se med her – så får du nemlig lettere ved at vælge dit nye strygejern eller steamer!

Strygejern og steamere FAQ - ofte stillede spørgsmål

Om du skal vælge et strygejern eller en steamer, afhænger af brugen.

Traditionelle strygejern stryger skjorter, lagener og gardiner.

Har du tøj, der skal stryges ofte, er det en god idé med en steamerstation med mere kapacitet på dampen.

Den sidste løsning er en steamer, hvor du kan fjerne enkelte rynker på en skjorte eksempelvis.

Når du skal stryge gardiner, er det supernemt med en steamer, fordi du ikke behøver at tage gardinerne ned. Du kan flytte steameren hen og glatte rynkerne ud, mens de hænger. Et andet godt sted at bruge steameren er på dine lagener, da dampen dræber mange bakterier.

Steameren virker ved at opvarme vand – lidt ligesom din elkedel. Det kommer ud som et dampskud i toppen af steameren. Der er flere løsninger, så du kan fjerne folderne i skjorten og glatte bukser.

Plej og opfrisk dit tøj med en steamer fra Philips.

Når du skal rense dit strygejern, er det en rigtig god idé at fjerne overskydende vand fra strygejernet efter hver brug. Der er forskellige afkalkningsmidler til strygejern. Og så er det en god idé at gøre strygefladen ren efter hver brug.

Nederst på denne side finder du flere rengøringstips til strygejern. Du kan også overveje et af vores selvrensende strygejern.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: