Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
TEMPTECH Sommelier vinkøleskab

Vinkøleskab: Sommelier by TEMPTECH - tag hånd om din vin!

Vin er et levende produkt, der udvikler sig over tid. Derfor er den rigtige opbevaring af din vin yderst vigtig, uanset om du vil opbevare den i kort eller lang tid. Med et vinkøleskab kan du opbevare din vin under perfekte forhold. Og det er uanset, om du er til hvidvin, rødvin eller mousserende vin.
V

Et vinkøleskab i den bedste kvalitet - og fire størrelser

Et vinkøleskab fra TEMPTECH lever op til de skrappeste krav for lagring af vin, kvalitet og design. Vinkøleskabet er i et moderne design med en sort glasfront og udtrækkelige hylder i sort. Vinkøleskabet kan integreres i køkkenet eller placeres fritstående. Vinkøleskabet Sommelier by TEMPTECH kommer i fire forskellige størrelser.

- 30 og 60 cm med to temperaturzoner til integration under bordpladen
- 45 cm høj med én temperaturzone til integration i højskab
- Stort vinkøleskab på 60x180 cm
V

Korrekt opbevaring af vin i et vinkøleskab

Korrekt tempereret og lagret vin giver en bedre smag og bedre vinoplevelse. Samtidig giver en korrekt lagring en øget holdbarhed. Der findes visse regler for korrekt og optimal opbevaring af vin. Og ved at opbevare din vin i et TEMPTECH vinkøleskab, kan du være sikker på at følge dem.

Display

Korrekt og konstant temperatur

Det er vigtigt at opbevare vinen ved den rigtige temperatur. Generalt kan al vin opbevares ved 10 til 12 grader. Ved adskillelse af hvidvin og rødvin skal hvidvin opbevares ved 6 til 8 grader og rødvin ved 14-16 grader.

Luftfugtighed

Luftfugtighed

For at sikre at korkproppen ikke udtørrer og begynder at lukke luft ind, er det vigtigt at have den rette luftfugtighed. Luftfugtigheden i vinkøleskabet bør være mellem 50 og 70 %.

UV-sikret dør

UV-sikret dør beskytter imod lys

Vin er sart overfor lys, der kan øge modningsprocessen. Sollys indeholder også UV-stråler, der kan være skadelige for din vin. Vores vinkøleskabe kommer med UV-sikrede glasdøre, som effektivt beskytter din vin imod lys og UV-stråler. LED lyset inde i vinkøleskabet skader ikke vinen og generer heller ingen varme.

Ingen lugt

Ingen lugt

Lugt kan trænge igennem korkproppen på en flaske vin og ødelægge vinen. Lugten kan eksempelvis komme fra træhylder. Vinkøleskabe fra TEMPTECH har godt nok træhylder, men disse er ubehandlede, så det er sikret, at de ikke afgiver nogen lugt. Derudover er vinkøleskabene udstyret med et aktivt kulstoffilter, der renser luften.

 TEMPTECHs AntiVibe-system

Reducering af vibrationer

Vibrationer kan over tid være skadelige for din vin. Vibrationerne kan eksempelvis komme fra kompressoren og sprede sig i vinkøleskabet via hylderne. TEMPTECHs AntiVibe-system reducerer kraftigt vibrationerne i vinkøleskabet.