Spring navigationen over
En YouTube gamer med hovedtelefoner foran to skærme

Sådan bliver du en succesfuld YouTube gamer

Drømmer du om at blive den næste gaming-stjerne på YouTube? Ønsker du at tjene penge gennem sponsorater og fans ved at skabe videoer, når du spiller? Vi giver dig de vigtigste tips til, hvordan du kommer i gang.

Fuldt udstyr til streaming med skærm, mikrofon, lys og kamera
Begynd at tjene penge

Når du har fundet din nische, lagt en plan og skaffet dig det nødvendige udstyr, så er det tid til at lægge videoer op på din kanal. Da er det vigtigt at overveje, hvad der gør videoerne nemme at opdage. Tjek hvordan andres kanaler ser ud. Nogle brugbare tips er at vælge en titel med specifikke nøgleord, vælg også en synlig thumbnail, tag med relevante søgeord, skriv en ordentlig beskrivelse af videoen og spred indholdet alt, hvad du kan på sociale medier! Brug lidt tid på at prøve forskellige metoder, for at finde ud af hvad der fungerer for dig. Når du begynder at publicere regelmæssigt, får du en bedre fornemmelse af, hvad du synes godt om samt hvad dine abonnenter ønsker.

Når du har 1000 abonnenter, er du kvalificeret til at være med i YouTubes partnerprogram, som gør, at du kan lægge annoncer op på dine videoer. Derfra findes der ingen grænser! Nogle af de største YouTube-gamere startede deres YouTube-kanaler uden nogensinde at tænke på, at det var for at tjene penge på det. De gjorde det bare for at have det sjovt. Og det er jo det, der gør det til en drøm for gamers; at blive betalt for at spille.

Anbefalede webcams:
Læs mere
   
   
   
   
   
   
   
Anbefalede mikrofoner:
Læs mere
   
   
   
   
   
   
   
Anbefalede skærme:
Læs mere
   
   
   
   
   
   
   
Anbefalede capture cards:
Læs mere