Spring navigationen over

Tilbage på job: Prioritér sund luftkvalitet, når du kommer tilbage på kontoret

Coronavirus-pandemien har påvirket virksomheder og sektorer i alle størrelser rundt om i verden. Selvom COVID-19s fortsat raser, er man nogle steder stille og roligt begyndt at åbne op igen. Andre forbereder sig på, at deres medarbejdere vender tilbage til kontorerne i de kommende uger og måneder.

Airthings Wave Plus monteret på væg på et kontor

Forberedelser til at vende tilbage til arbejdet

Hvis du er kontorchef eller virksomhedsejer og forbereder du dig i øjeblikket på at få dit personale tilbage på deres arbejdspladsen, eller er du en medarbejder, der forbereder dig på at komme tilbage på kontoret, så er det helt naturligt at være lidt skeptisk og tøvende. Disse bekymringer rejser nemlig flere spørgsmål. Hvilke ændringer i workflow eller ved selve bygningen kan foretages for at sikre en sikker og behagelig dagligdag? Kan man hurtigt og nemt gennemføre nye sikkerhedsforanstaltninger, der ikke vil skade et allerede stramt budget?

Pas på medarbejdernes sundhed og velvære

Virksomhedsejere og kontorledere anerkender, at deres medarbejdere er deres største aktiver, og at der skal ydes den største omhu for at beskytte deres helbred og velvære. Først og fremmest man huske på, at COVID-19 er en luftbåren virus, der trives i indendørs. Dette er med til at gøre det næsten umuligt gå tilbage til den typiske praksis på arbejdspladsen, som den var før pandemien. Det er nødvendigt at følge råd fra Verdenssundhedsorganisationen og fra sundhedsmyndighederne. Som et resultat af COVID-19 er der nu et intensivt fokus på arbejdspladsens sundhed og trivsel. En vigtig faktor, som alle virksomheder bør overveje i denne sammenhæng, er indeklimaet.

Tilbage på kontoret på en mere sikker måde

Her er fire måder, hvorpå virksomheder kan komme "back in business" på en mere sikker måde end nogensinde, helt konkret ved at opprioritere indeklimaet:

Få et godt indeklima med Airthings i dag