Spring navigationen over

iPad mini (2021)

iPad mini

Mægtig som aldrig før.

Liquid Retina-skærm fra kant til kant. Stærk A15 Bionic-chip. Og superhurtigt 5G. Nu i fire smukke farver. Den er klar, lige når inspirationen rammer dig – når som helst, hvor som helst.

Køb

Design og skærm

Strålende smuk. Fra kant til kant.

En imponerende 8,3" Liquid Retina-skærm fra kant til kant, der ligger godt i hånden. Apple Pencil fastgøres nu magnetisk på siden, så den altid er klar, når idéerne lige rammer.

8,3"

Liquid Retina-skærm

Touch ID til sikker autentificering

Ydeevne

Lille, men læsset med power.

Hurtigere ydeevne. Med den nye A15 Bionic-chip og batteritid til hele dagen kan du arbejde, være kreativ og spille, hvor det passer dig. Rediger billeder og videoer, spil grafiktunge spil, og oplev magisk AR.

Forbindelse

Upload. Download. Off-road.

Hold forbindelsen med lynhurtigt 5G, Wi-Fi 6 og USB-C. Så kan du bruge FaceTime, streame, spille og samarbejde fra stort set hvor som helst.

5G

Superhurtige downloads
og streaming i høj kvalitet

Opladning og
tilslutning via
USB‑C

Kameraer

Ultrasjovt ultravidvinkel­kamera.

Få mere naturlige videoopkald med 12 MP forside­kameraet med ultra­vidvinkel og I fokus-funktion. Tag levende billeder, optag 4K video, eller scan et dokument med 12 MP vidvinkel­kameraet på bagsiden.

Forsidekamera med I fokus-funktion

Bagsidekamera med True Tone Flash

Tilbehør

Apple Pencil. Smart Folio. Hverdagens helte.

iPad mini understøtter nu Apple Pencil, som fastgøres magnetisk og oplades trådløst. Et farvestrålende Smart Folio kan beskytte din iPad mini og nemt foldes, så det fungerer som fod.

iPadOS og apps

Få arbejde til at føles mindre som arbejde.

iPadOS er spækket med power og klar til brug med det samme. Og med over en million apps i App Store udviklet specielt til iPad, kan du helt sikkert finde lige den app, du står og mangler.

Hvorfor vælge iPad?

Der er intet helt som iPad.

Nem at bruge

På iPad kan du gøre alt både enkelt og effektivt på den store Multi-Touch-skærm.

Powerfuld

Kør apps som Microsoft Office, Adobe Photoshop og grafikkrævende spil. iPad er klar til det hele.

Med på farten

Bemærkelsesværdigt tynd og let med et holdbart design, hurtig Wi-Fi og mobilforbindelse samt batteritid til hele dagen.

Alsidig

iPad er din notesblok, dit filmstudie, din scanner, dit mobile kontor og dit lærred, lige når du har brug for det.

Sammenlign

Find den iPad, der passer til dig.

Produktnavn
11" iPad Pro
iPad Air
iPad mini
Billeder
Finish
Overblik
Chip
Kapacitet
Kamera
Mobilnetværk
Kompatibilitet med Apple Pencil
Kompatibilitet med tastaturer

Tilbehør

Få endnu mere ud af iPad mini.

Se etuier, covers, Apple Pencil, AirPods og meget mere.

Ansvarsfraskrivelser

Mobilnetværk og trådløs teknologi: Kræver dataabonnement. 5G og 4G LTE er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G- og LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/dk/ipad/cellular.

Skærm: Skærmene har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på 12,9" iPad Pro 12,9" diagonalt, på 11" iPad Pro 11" diagonalt, på iPad Air (4. generation) 10,86" diagonalt og på iPad mini (6. generation) 8,3" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

Tilbehør: Tilbehør sælges separat.

Strøm og batteri: Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries hvis du vil have flere oplysninger.

FaceTime: FaceTime-opkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og Wi-Fi-forbindelse hos både afsender og modtager. Tilgængeligheden via mobilnetværk afhænger af udbyderen og kan være omfattet af mobil­datatakst.

SharePlay: Kommer i slutningen af 2021.

App Store: Apps kan hentes i App Store. Udbuddet kan variere.

Kapacitet: Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskellige faktorer. Standardkonfigurationen bruger ca. 10-13 GB lagerplads (inklusive iPadOS og præinstallerede apps) afhængigt af model og indstillinger. Præinstallerede apps bruger ca. 4 GB, og du kan både slette og gendanne disse apps. Lagerpladsen kan variere afhængigt af softwareversion og enhed.

Tilgængelige funktioner: Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Se en komplet liste på apple.com/dk/ios/feature-availability.