Spring navigationen over

Crockpot

Bowl with broccoli on a dinner table

Crock-Pot er til dig, der elsker mad. Den sørger for nem mad, som kan lette en travl hverdag, så du har mere tid til det, du elsker. Crock-Pot laver gode, hjemmelavede måltider, der er klar, når du kommer hjem.

Produktbillede af Crockpot

Med Crock-Pot Express Multicooker laver du mad op til 70 % hurtigere sammenlignet med traditionel madlavning. Skab middagsfred uden at miste kostbar tid. 

Denne multifunktionelle trykkoger fra Crock-Pot har otte forudindstillede funktioner, der gør det nemt at tilberede gryderetter, chili, risotto, desserter, yoghurt, supper og meget mere - alt sammen med få knaptrykninger. Ud over trykkogning er der også funktioner til bruning, slowcooking og dampkogning.  

Non-stick-belægning på panden gør det nemt at rengøre den, og den er snart klar til det næste måltid. Nu kan du nyde god hjemmelavet mad, der vil være klar på ingen tid. 

EN FOR ALLE!

Crock-Pot fås i flere modeller og farver, og med en række funktioner. Uanset hvordan din familie ser ud, og hvilke behov du har, er der en Crock-Pot, der passer til dig. Med Crock-Pot kan du lave mad på forskellige måder; slowcooking, trykkogning, dampkogning og sous vide. Svært at vælge? Vælg en model med flere funktioner! 

Slowcooking er en skånsom tilberedningsmetode, hvor maden tilberedes ved lav varme i lang tid. Vigtige næringsstoffer koges ikke væk, sejt kød bliver mørt, og grøntsager bevarer deres sprødhed.

Trykkogning indebærer madlavning under tryk, hvilket forkorter tilberedningstiden betydeligt. Med trykkogning kan man lave nøjagtig den samme mad som på komfuret, men på mindre end det halve af tiden.

Dampkogning er en enkel og skånsom madlavningsmetode, der bevarer de essentielle næringsstoffer. Grøntsager, der er dampkogt, bevarer farve og sprødhed. Det er også en fedtfattig madlavningsmetode.

Med Sous vide tilberedes din mad ved lav temperatur over en længere periode. Den råvare, du ønsker at tilberede, forsegles i en lufttæt pose og anbringes i et vandbad. Det varme vand giver råvaren en jævn tilberedning over det hele. Med Sous vide får du fuld kontrol over tilberedningsgraden. Perfekt resultat hver gang!

Sorter efter
1–10 af 10 produkter.