Spring navigationen over
Hvide håndklæder ved siden af teksten Electrolux Professional

Electrolux myPRO - specielt designet til små virksomheder

Electrolux myPRO-serien består af holdbare og prisvenlige vasketøjsløsninger til små virksomheder. myPRO vaskemaskiner, tørretumblere og dampstrygejern giver mere fleksibilitet med professionelle programmer, lavere energiforbrug og topkvalitet med lang levetid.

Nærbillede af Electrolux myPRO vaskemaskinens kontrolpanel

Vaskemaskiner, tørretumblere og dampstrygejern til små virksomheder

Er dine husholdningsmaskiner simpelthen ikke hurtige og robuste nok, eller leder du efter en mere professionel vaskeriløsning til et fornuftigt budget?

myPRO er Electrolux Professional-løsningen til små virksomheder, der har behov for vaskemaskiner, tørretumblere og dampstrygejern, der er kraftigere og hurtigere end almindelige husholdningsapparater.

  • Lang levetid – 3 gange længere*.
  • Fremragende hastighed – op til 50% hurtigere**.
  • Fantastiske resultater hver gang.
  • Maksimal fleksibilitet – takket være professionelle programmer.
  • Garanti for professionelle produkter - i henhold til lokale regler.

*Sammenlignet med almindelige husholdningsmaskiner.
**Gælder vaskemaskiner.

Electrolux myPRO vaskemaskine og tørretumbler

Vaskeløsninger til mindre virksomheder

Borde i restaurant med hvide duge

Hotel, B&B og restaurant

Vanskelige pletter på duge, høje outsourcing-omkostninger, at få vasket, tørret og udskiftet sengetøj i tide er daglige problemer i driften af et lille hotel, B&B eller restaurant. myPRO frigør mere tid til det du egentlig vil bruge din tid på. Tøjvask i topkvalitet, hurtigt og ligetil, uden problemer.

Facility management

God nok rengøring af mopper og klude er en udfordring ved brug af husholdningsapparater. myPROs vaskemaskine og tørretumbler er pålidelige apparater, som du kan stole på giver resultater i topkvalitet til facility management.

Et håndklæde hænger i et træningscenter

Frisører og skønhedssaloner

Langsomme programmer og tilstoppede afløb er hverdagens hindringer ved brug af husholdningsmaskiner i salonens vaskerum. myPRO lader dig fokusere på din kerneforretning. Tøjvask i topkvalitet, hurtigt og ligetil, uden bekymringer.

Træningscentre og sportsklubber

Genstridige græs-, snavs- og svedpletter er ofte mere, end almindelige husholdningsmaskiner kan klare. Med myPRO behøver du aldrig mere bekymre dig om dårlige vaskeresultater eller maskinproblemer. Bare fyld maskinen, start og slap af!
 

Electrolux myPRO

Læs mere