Spring navigationen over
Omkostningseffektiv, enkel og jævn udskrivning med Epson

Omkostningseffektiv, enkel og fleksibel udskrivning med Epson EcoTank

Epsons EcoTank-printere adskiller sig fra traditionelle printere, da de har store blækbeholdere, som du genopfylder med blækflasker i stedet for blækpatroner. 

Et sæt blækflasker rækker til flere tusinde udskrifter. Fordi du får så meget blæk lige fra starten, får du en uovertruffen udskrivningspris pr. side, mens du undgår besværet med at skifte blækpatroner ofte.

Epson EcoTank-printere:

Læs mere
   
   
   
   
   
   
   
Epson EcoTank: blæk til tusindvis af udskrifter fra starten

Blæk til tusindvis af udskrifter fra start

Med EcoTank får du blæk til tusindvis af udskrifter med i kassen. Et enkelt sæt blækflasker er nok til at udskrive op til 7.500 sider i farve og 4.500 i sort/hvid* (antal sider varierer efter model).

Det gør det nemt, for du skal sjældent fylde blæk på. Og samtidig giver det en rigtig lav udskrivningsomkostning per side - du kan spare op til 90 % på udskrivningsomkostningerne*

Udskrivning med Epson EcoTank er nemt!

Nemt! Så enkelt er det at komme i gang med EcoTank

 • Start og installer printeren
 • Følg instruktionerne på displayet og fyld de medfølgende blækflasker
 • Hver blækflaske er designet, så den korrekte farve kun kan genopfyldes i den korrekte blækbeholder, samt designet til spildfri genopfyldning
 • Klar til at udskrive tusindvis af sider uden at skulle købe eller udskifte blækpatroner! Enkelt og fleksibelt
Epson Smart Panel App – til kontrol og kreativitet
Epson Smart Panel App - til kontrol og kreativitet

Med Epson Smart Panel-appen kan du styre printeren fra en smartphone eller tablet. Du kan udskrive, kopiere og scanne dokumenter og billeder samt konfigurere, overvåge og fejlfinde din printer. Eller bare lade din kreativitet flyde med en bred vifte af kunstneriske skabeloner.

Epson EcoTank udskriver øjeblikkeligt ved hjælp af blækflasker i stedet for patroner
EcoTank – Et økonomisk valg

EcoTank bruger kold blæk-teknologi, hvilket betyder, at printeren ikke skal varmes op, før den begynder at udskrive. Det giver et lavere energiforbrug. Og med flasker i stedet for blækpatroner undgår du patronspild.

*

Baseret på Epsons beregninger, den gennemsnitlige pris pr. side, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækbeholderne til Epson EcoTank "102" og "104". 

Sammenligning mellem den gennemsnitlige kapacitet (A4-udskrifter af ISO/IEC 24712 testmønster) i blækbeholder til EcoTank-serien "102" og "104" og de originale forbrugsmaterialer (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021 shipments, udgivet i 1. kvartal 2022), der bruges i 30 af de mest solgte A4-blækpatronprintere til forbrugere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021 leveringer, udgivet i 2. kvartal 2022). 

Omkostning per side er beregnet ved at dividere indtjening for den relevante beholder/patron med det samlede afkast på enhedssalget.