Spring navigationen over

Frigør potentialet med Garmin Connect™

Garmin Connect™ er meget mere end bare en app. Denne app er din alt-i-en for sundheds- og fitnessdata. Oplev dusinvis af nyttige funktioner fra wellness-sporing til træningsværktøjer og meget mere.

Alt-i-en

Millioner af brugere stoler på Garmin Connect™ som værktøjet til at spore, analysere og dele sundheds- og fitnessaktiviteter fra deres Garmin-enhed hver dag. Men hvis du dykker lidt dybere, er Garmin Connect så meget mere end blot en app, da den tilbyder nyttige funktioner, der giver dig mulighed for at spore dine wellness-statistikker, træne til løb eller cykelløb og alt derimellem.

Dette er en håndfuld af de nyttige funktioner, du får med Garmin Connect™. Men hvis du tager et par tryk rundt i appen, finder du endnu flere måder, hvorpå Garmin kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Garmin Connect-appen er et knudepunkt for sundheds- og fitnessdata

Se Dine Aktivitetsdetaljer

Garmin Connect giver dig en bekvem måde at spore dine aktiviteter, uanset om du løber, svømmer, padler eller laver vægtløftning. Når du gemmer en aktivitet på din Garmin-enhed og synkroniserer med Connect-appen, får du et dybdegående overblik over din aktivitet. Dette inkluderer relevante præstationsmålinger som tid, distance, omgange, højde, tempo/hastighed, puls og meget mere. Funktioner med GPS-sporing inkluderer et kort, der viser terrænets konturer i detaljer langs din valgte rute. Mobilappen og webstedet viser også historiske aktivitetsrapporter, så du kan spore dine personlige rekorder, træningshistorik, overordnet distance i kilometer og mere.

Skab forbindelse med venner

Garmin Connect har også en social dimension, da du kan forbinde dig med andre Garming-brugere gennem appen. Bare gå til appens Forbindelser-side (eller webstedet), og du kan søge efter forbindelser via din telefons kontakter, Facebook® eller Google™. Du kan endda invitere venner til at deltage i Garmin Connect. Når du er forbundet med andre, kan du invitere dem til at deltage i dine udfordringer, se deres aktiviteter i dit nyhedsfeed og så videre.

Garmin Connect-appen er et knudepunkt for sundheds- og fitnessdata

Træn Hårdt

Garmin Connect står over konkurrenterne som træningsredskab. Uanset hvad dit mål er, har Garmin Connect en træning, træningsplan, tempostrategi eller præstationsstatistik for at hjælpe dig med at nå dertil. Bare tryk på menuen Mere i appen eller Træning i menuen til venstre på hjemmesiden for at komme i gang.

Garmin Coach lader dig vælge dine egne mål. Træningsplanerne er velegnede til avancerede deltagere såvel som begyndere og mellemniveaudeltagere. Træningsplanerne bliver også tilpasset efter brugerens behov undervejs.

Overvåg Søvn and Restitution

Forskning i de seneste år har vist, hvor vigtig søvn er for vores generelle sundhed og velvære. Garmin er på forkant med søvnteknologi med avancerede målinger, der viser dig varigheden og kvaliteten af din søvn over tid samt søvnstadier, inklusive REM1. Udover at spore din totale alders- og søvnstadier, giver Garmin Connect dig en nattesøvn-score (med kompatible enheder), der rangerer den overordnede søvnkvalitet og giver vejledning. Garmins eksklusive Body Battery™-funktion viser også, hvordan søvn påvirker dine overordnede energiniveauer hver dag. Søvn er også indregnet i flere avancerede Garmin-træningsmålinger. Du kan endda indstille nogle Garmin-enheder til at spore dit iltniveau i blodet, mens du sover med Pulse Ox2-funktionen.

1. Se Garmin.com/ataccuracy

2. Dette er ikke et medicinsk udstyr og er ikke beregnet til brug ved diagnosticering eller overvågning af nogen medicinsk tilstand; se Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox er ikke tilgængelig i alle lande. 

... og så meget mere

Vi har præsenteret mange funktioner her, men det er virkelig bare at ridse overfladen af, hvad du kan gøre med din Garmin-enhed parret med Garmin Connect. Uanset om du bruger appen eller nettet, giver Garmin Connect dig mulighed for at oprette kortlagte udeaktivitetskurser til at downloade til kompatible enheder, opbygge tilpassede træningsprogrammer, administrere din enheds musik og meget mere. Uanset hvad dit helbred, fitness eller træningsmål måtte være, hjælper Garmin Connect dig med at nå de mål, du har sat for dig selv.

Hvilket Garmin-ur forbinder du til Garmin Connect™?
Se hele udvalget