Spring navigationen over
105456017_Elkjop_Pixel-TB_GW2_1920x320_01

Google Pixel Watch 2 - Hjælp fra Google. Sundhed fra Fitbit. Lavet til dig.

Dette er Google Pixel Watch 2, bygget af Google med det bedste fra Fitbit. Forstå dit helbred og din træning med Fitbits mest avancerede pulsmåling. Få hurtigt adgang til det bedste fra Google, inklusive Gmail og Kalender. Undgå desuden afbrydelser med endnu bedre batterilevetid

Kort opsummering af funktioner

1 Nogle funktioner kræver Fitbit-mobilappen. 2 Der opkræves muligvis datatakster. Timer for tryghedstjek kræver, at lokation er aktiveret, og at du har 4G LTE-tjeneste eller en internetforbindelse. Timer for tryghedstjek afhænger af netværksforbindelsen og andre faktorer og er ikke altid pålidelig til nødopkald eller tilgængelig i alle lande eller på alle sprog. Få flere oplysninger på g.co/pixelwatch/personalsafety.  3 Google Assistant og nogle relaterede funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog. Du kan finde opdateringer om tilgængelige sprog på g.co/assistant/sprog.

Vælg dit Google Pixel Watch 2 her:

Se alle produkter
   
   
   
   
   
   
   
En mand der mediterer med Google Pixel Watch 2

Tjek for tegn på stress

Med Fitbits funktion til måling af kropsreaktioner kan du få hjælp til at identificere mulige tegn på stress, så du kan håndtere det med det samme. En helt ny sensor i kombination med Google AI giver Fitbits mest nøjagtige pulsmåling nogensinde Det betyder, at du kan få mere præcise oplysninger om forbrændte kalorier, aktivzoneminutter og søvnmønstre.

Vælg dit Google Pixel Watch 2 her:

Se alle produkter