Spring navigationen over

GoPro HERO11 Black

Ekstrem alsidighed møder maksimal ydeevne i den hidtil mest kraftfulde GoPro.

Optag. Oplad. Slap af. Det er alt, hvad der skal til for at få utrolige højdepunktsvideoer sendt til din telefon automatisk. Begynd at filme dine eventyr med HERO11 Black – den mest kraftfulde GoPro til dato.

   
   
   
   
   
   
   
GoPro HERO11 Black Quik app på tre telefoner

Den har LCD-skærme foran og bagpå, der lader dig indramme dine billeder perfekt, plus en ny billedsensor, der udløser det højeste og bredeste synsfelt nogensinde på et HERO-kamera. Resultatet er højere billedkvalitet, bedre videostabilisering og fleksibilitet til at omdanne dine optagelser til brede filmiske billeder eller ekstra høje vertikale billeder til sociale medier.

5.3K-video og 27MP-fotos hjælper dig med at genopleve dine bedste øjeblikke med fantastiske detaljer, mens Emmy®-prisvindende HyperSmooth 5.0-stabilisering med Horizon Lock holder dine optagelser i den rigtige retning, selvom dit kamera roterer hele 360°.

Efter dit eventyr skal du blot sætte HERO11 Black til opladning og slappe af. Mens du slapper af, uploades dine optagelser til skyen, forvandles automatisk til en fantastisk højdepunktsvideo og sendes til din telefon — klar til deling.1

1 Inden for dit Wi-Fi-hjemmenetværk. GoPro-abonnement påkrævet. GoPro-abonnement tilgængeligt i udvalgte områder. Annuller når som helst. Besøg gopro.com for information og tilgængelighed.

 • Mand i vand holder GoPro HERO11 Black
 • En person sidder og holder GoPro HERO11 Black
 • En racerkører holder GoPro HERO11 Black
 • En person filmer udsigt med GoPro HERO11 Black
 • Kvinde med GoPro HERO11 Black under vand
 • Mand med GoPro HERO11 Black i kajak
 • Mand med GoPro HERO11 Black laver tricks på ski