Spring navigationen over
Kvinde der bruger damprenser på et stengulv

Hygiejnisk og professionel rengøring med damp fra Kärcher

Kärcher har fået deres uafhængige laboratorium i Winnenden i Tyskland til at teste damprenseren SG 4/4’s evne til at bekæmpe virus. Resultatet er, at ved korrekt brug fjerner damprenseren op til 99,999% af virus og 99,99% af almindelige husholdningsbakterier fra hårde overflader. Kärchers damprenser kan derfor være et værdifuldt bidrag til effektiv hygiejne.

Kvinde der bruger damprenser på en vask

Laboratorietesten

Laboratorietesten viser, at flere virusser kan neutraliseres ved høje temperaturer. Med damp der når op på 100°C og med et maksimalt damptryk i 30 sekunder, viste testen, at der med Kärchers testede damprenser kan opnås en betydelig reduktion på op til 99,999%, når dysen føres direkte over overfladen.

Rent uden brug af kemikalier

Den kompakte og robuste damprenser SG 4/4 skal blot have strøm og vand, og så kan den bruges i næsten ubegrænset tid, med eller uden brug af desinfektionsmidler. Den har en enestående kraft og certificeret desinficeringsegenskaber. Da man ikke bruger kemiske rengøringsmidler ved brug af en damprenser, beskyttes brugerens luftveje, og der sikres samtidig et behageligt indeklima. Dampen binder støv, og dermed reduceres også spredningen af allergener.

Se alle vores Kärcher rengøringsprodukter her

Læs mere