Spring navigationen over
To kvinder der får tager en kaffepause

Melitta kaffemaskiner: God kaffe giver glade medarbejdere

God kaffe er vigtig ved for eksempel kundemøder, og giver dig muligheden for at skabe et godt førstehåndsindtryk ved et kundemøde. Melittas udvalg af kaffemaskiner består af traditionelle filtermaskiner og espressomaskiner. Fælles for dem alle er, at de brygger en velsmagende kaffe uanset antallet af kopper, eller hvor ofte den brygges.

Kaffe styrker og giver fornyede kræfter til en effektiv arbejdsindsats. Og så har kaffepausen en social funktion. På jobbet samles vi omkring kaffemaskinen og får etableret den uformelle kontakt, som er så vigtig, for at enhver virksomhed kan fungere godt. Kaffe er ikke kun en velsmagende og opkvikkende drik, det er også hygge og en god snak. Så vigtig en begivenhed må ikke overlades til tilfældighederne – kaffen skal være velsmagende og kaffemaskinen skal være hurtig og nem at betjene.

Til hver en smag

Melitta Professional tilbyder løsninger til netop din virksomhed. Uanset om du skal servere kvalitetskaffe på kontoret til ansatte og gæster, eller om du serverer kaffen i et bageri eller en catering-virksomhed, så er Melitta leveringsdygtig i kaffemaskiner og espressomaskiner, der er nemme at skræddersy til dine behov.

Hvilken maskine skal du vælge – filter eller espresso? Ifølge Melittas nordiske kaffeevangelist, Magnus Persson, kan man ikke sige, at det ene er bedre end det andet.

– Kaffe er et spørgsmål om smag og om vane. Mange elsker filterkaffe, andre foretrækker en espressomaskine. Begge maskiner kan producere kaffe af høj kvalitet, siger han. Melittas maskiner er enkle at betjene (med et enkelt tryk), kompakte og nemme at rengøre. Desuden har de autostop, så man ikke skal bekymre sig om at slukke, når arbejdsdagen er omme. Kaffepausen er en uundværlig nydelse. Men den skal være nem og bekvem. Det sikrer Melitta.

Netop kvalitet og bekvemmelighed er fokuspunkterne hos den førende producent af kaffemaskiner Melitta og har altid været det. Det var Melitta Bentz, virksomhedens stifter, som opfandt kaffefiltret i 1908, og Melitta stod bag den første, serieproducerede elektriske kaffemaskine i 1965. Virksomheden har altid koncentreret sig om en eneste ting: Kaffe og alt, hvad dertil hører. Ikke andet. I dag er Melitta storleverandør af kaffemaskiner og -tilbehør til arbejdspladser.

Anbefalede kaffemaskiner fra Melitta

Læs mere