Spring navigationen over

Miele kaffemaskine

Miele logo

Udforsk hele udvalget af Miele kaffemaskiner.

 Miele kaffemaskine laver to kaffespecialiteter på samme tid med et enkelt tryk på en knap

OneTouch for Two

Ud over den velkendte OneTouch-tilberedning har alle fuldautomatiske espressomaskiner med bønnesystem også den innovative OneTouch for Two-funktion. Denne funktion gør det muligt at tilberede to kaffespecialiteter på samme tid med et enkelt tryk på en knap. Det valgte program startes automatisk. Den forkortede tilberedningstid gør det muligt at nyde kaffen sammen.

Nem rengøring af Miele kaffemaskine

Nem rengøring

Innovativ teknologi, som du får glæde af. De praktiske rengøringsprogrammer i kombination med den automatiske skyllefunktion sikrer maksimal hygiejne og nem håndtering. Snavset er væk, før det overhovedet er dukket op. Det forlænger din fuldautomatiske espressomaskines levetid og bidrager i høj grad til at bevare værdien af den.

Miele kaffemaskine med CupSensor-teknologi

CupSensor

CupSensor-funktionen gør det nemmere at bruge din Miele kaffemaskine. Takket være CupSensor registreres højden på din kop automatisk, så centraludløbet placeres i den rigtige position. CupSensor kan køres 8 cm nedad og op til 16 cm opad. Således er det muligt at undgå sprøjt fra brygningen samt opnå optimal temperatur og crema. Efter tilsætning af mælk køres centraludløbet 1 cm opad for at forhindre tilsmudsning.

Se produktudvalget nedenfor.

Sorter efter
1–3 af 3 produkter.

I vrimlen af kaffemaskiner er det ikke nemt at vide, hvilken du skal vælge. Trends kommer og går, gamle travere bliver fornyet og man opdager muligheder, man ikke vidste fandtes. Du kan for eksempel lave både kolde og varme drikke på nogen maskiner, eller selv bestemme hvor længe kaffen skal holdes varm på andre.

Hvad enten du ønsker dig en espressomaskine, en almindelig kaffemaskine eller en kapselmaskine, så finder du udvalget hos os.