Spring navigationen over

Miele støvsugere

Miele logo

Miele støvsugere

Det er muligt at din Miele støvsuger holder længere end dine tæpper!

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele stræbet efter at leve op til kvalitetsløftet «Immer Besser». Dette gælder naturligvis også for Miele-støvsugere, og en af nøglerne til Mieles enestående støvsugerkvalitet er, at alle støvsugerserier skal gennem en række krævende belastnings- og holdbarhedstests, før de endelig kan godkendes for markedet. 

Forskellige typer Miele støvsugere

Find den rigtige Miele-støvsuger for dig

Skal din kvalitetsstøvsuger fra Miele være med eller uden støvpose – eller måske en batteridrevet støvsuger? Hvilken model som er den rigtige for dig, afhænger af din bolig og dine personlige præferencer.

En traditionel støvsuger med pose er et godt, hygiejnisk valg, og her kan du vælge mellem flere modeller, som er tilpasset specielle behov, som f.eks. allergi eller husdyr.

Mieles batteridrevne støvsuger, Triflex, er meget fleksibel og suveræn til hurtig rengøring her og nu. Den står af sig selv og er derfor lynhurtig at tage frem og sætte væk igen.

Med Mieles poseløse Blizzard slipper du for at købe og skifte poser. Grove partikler havner i den gennemsigtige støvbeholder, og det fine støv havner i den separate beholder med finstøvsfilter. Du tømmer bare beholderen i skraldespanden, og rengører den og filteret.

Elgiganten anbefaler

   
   
   
   
   
   
   
Har du allergi eller måske hund eller kat?

Der findes specielle modeller som tager ekstra hensyn til dig som er allergiker, eller dig som har hund eller kat. Er du allergiker er det en god idé at vælge en model med HEPA-filter, og har du kat eller hund, så vælg en av Mieles Cat & Dog-modeller

Testet i 1000 driftstimer. 45 min. pr. uge = 20 år