Spring navigationen over

Nintendo Switch - den alsidige hybridkonsol

Nintendo Switch kan spilles både på det store tv hjemme i stuen og på bussen eller toget. Med Nintendo Switch kan du spille hvor som helst, når som helst og med hvem som helst!

Er du nogensinde blevet nødt til at stoppe med at spille, fordi du skal ud ad døren? Med Nintendo Switch kan du transformere konsollen, så den passer til dine behov, hvilket gør at du kan nå at spille, hvor du vil, når du vil og uanset hvor stresset livet kan være.

Dette er starten på en æra, hvor du ikke længere behøver at tilpasse dit liv for at få tid til at spille, for Nintendo Switch-konsollen tilpasser sig dit liv! Nyd dine spil hvor som helst med konsollen, der er uovertruffent fleksibel!

Nintendo Switch - med to joycons på et bord
Nintendo Switch - fire personer, der spiller sammen med håndholdte enheder

Link op til otte konsoller

Lokal multiplayer

Spillere kan synkronisere op til otte Nintendo Switch-konsoller og spille med eller mod hinanden i kompatible spil.

Online multiplayer

Hvis du tilmelder dig Nintendo Switch online Servicetjenesten kan du spille med venner og andre spillere fra hele verden online. Abonnenter kan endda arrangere spilmøderne via en app på smartphone eller tablet, via hvilken de også kan stemmechatte under hele spillet.

Nintendo Switch - enhed på træbaggrund

En følelse der langt overgår simple vibrationer

Forestil dig et glas med isterninger. Med HD rumble kan du mærke, hvordan de rører sig og støder mod kanterne inde i din Joy-Con, når du vender og drejer håndkontrollen.

Der er en, der er en til... HD rumble føles så realistisk, at du til og med kan afgøre, hvor mange isterninger, der er derinde. Næsten som at stå med et glas isterninger i virkeligheden.

HD rumble-funktionen, som er indbygget i Joy-Con, gør spiloplevelsen meget mere intens og indlevende, end hvad der er muligt kun med lyd og billede.

Køb Nintendo Switch:

Læs mere
   
   
   
   
   
   
   

Se alt vores tilbehør til Nintendo Switch:

Nintendo-tilbehør