Spring navigationen over

Nokia XR20

Nokia XR20 er en lækker, hårdfør og holdbar smartphone. Kabinettet overholder militærstandarden MIL-STD-810H, og skærmen er lavet af vores hidtil hårdeste glas. Så du kan tabe den, den kan blive våd, og du kan endda optage dit barns fodboldkamp i det hårdeste vejr. Hvis telefonen bliver beskidt, kan du bare vaske den med vand og sæbe. Den har desuden 1 års gratis udskiftning af skærmen² og en omfattende tre års garanti - hvis det uventede skulle ske².

Køb Nokia XR20

Læs mere
   
   
   
   
   
   
   
Nokia- våd Nokia XR20
nokia-mobil med bjergbillede

Fang livet i overhalingsbanen

Nokia XR20’s kameraer får alle detaljer med uanset lysforholdene. Den har et 48 MP hovedkamera, en 13 MP ultravidvinkel, hver med dedikeret blitz.

Den nye SpeedWarp-tilstand med superstabilisering giver dig mulighed for at spole frem til de vigtigste øjeblikke, mens OZO rumlig lydoptagelse med vindstøjdæmpning sørger for, at du kun optager den lyd, du ønsker

Nokia hjørnet af en xr20

Den er OZO god!

Nokia XR20 skruer op for lyden med OZO Playback-teknologi, så du kan opleve alle de dundrende detaljer gennem de ekstra kraftige stereohøjttalere.

Så du kan omgive dig med lydunderholdning af en anden verden.

Bagsiden af to Nokia XR20

Vigtig information - juridisk ansvarsfraskrivelse:

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1 Leveres med en gratis skærmudskiftning, hvis den går i stykker i løbet af det første år fra købsdatoen. Se alle vilkår og betingelser.

2 Se dækningen under den begrænsede fabriksgaranti.

3 5G-udbredelsen er begrænset og understøttes muligvis ikke af din teleudbyder. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.