Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Tilbudsavis og kampagner

Her finder du Elgigantens aktuelle tilbudsavis, samt vores kataloger og andre kampagner. Vi har et stort udvalg af bla. TV, HiFi, computer, gaming, mobil, gps og hvidevarer mm. - kendte mærkevarer til lave priser.

Ugens tilbudsavis(er)

Andre kampagner og kataloger

Vores tilbudsavis er gået online

Derfor udsender vi ikke trykte aviser hver uge i hele landet. Men fortvivl ej, for du kan altid finde vores online tilbudsavis, som er spækket med friske tilbud og opdaterede priser! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på altid at få de gode tilbud direkte i din indbakke. Nemt og bekvemt. .

Køkken epoq katalog

Hos Elgiganten ønsker vi, at alle skal have muligheden for at købe deres drømmekøkken. Fordi du selv er en del af planlægningen i samråd med vores køkkensælgere, hjælper du os med at holde prisen nede, uden at det går ud over kvaliteten på dit nye køkken. Du kan downloade vores tegneprogram her.

Lad os hjælpe dig med at holde varmen

Vinteren er over os og med vinteren kommer kulden. Når man bor i Norden, kan det være ekstra svært at holde varmen hele vinteren. En varmepumpe eller radiator hjælper måske på temperaturen i stuen, men det kan stadig være svært at blive varmet helt igennem, når man har været ude i kulden. Hos Elgiganten har vi en lang række produkter, der kan hjælpe dig med at holde varmen hele vinteren.

Uendelige muligheder med HUE

Gør din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Leg med farverne eller synkroniser din intelligente belysning med din musik, dine spil og dine film. Vælg imellem hundredevis af apps og lad kun fantasien sætte grænser.

Elgiganten Erhverv magasinet

Vidste du at virksomheder også har mulighed for at handle hos Elgiganten? I vores første oplæg af vores B2B-magasin kan du læse om de mange muligheder og fordele du har som erhvervskunde hos Elgiganten.

Reklamefilm på YouTube

Klik ind på Elgigantens YouTube-kanal for at se de helt nye reklamer fra Elgiganten. Vi lover dig, at der er noget at se frem til. Elgiganten er har gennem tiden kørt en hel række forskellige reklamefilm, der er helt sikkert nogen i blandt som du vil elske. Vi kommer løbende med nye fantastiske videoer. Tjek det ud med det samme!

Gode tilbud hver eneste dag

Tilbudsavisen er fyldt med prisbaskere – kendte mærkevarer til lave priser. De priser du finder i vores tilbudsavis gælder som udgangspunkt både online og i vores varehuse, dog kan der forekomme køtilbud der ikke kan købes online. Tilbuddene i tilbudsavisen gælder normalt fra mandag til søndag. Vil du have flere gode tilbud, tilføjer vi ofte et par ekstra tilbud i weekenden.

Du kan altid finde alle vores aktuelle tilbud lige her.

Køb online og få fri fragt*

*Ved mindre postpakker under 20 kg er der gratis levering til nærmeste pick-up- point. For større varer og varer, som vejer mere end 20 kg, er der gratis levering på brofaste øer til første kantsten. Kampagnen gælder kun online samt via 7080 7070