Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Tilbudsavis

Elgigantens aktuelle tilbudsavis. Vi forhandler bla. TV, HiFi, Computer, mobil, gps og hvidevarer mm. Tilbudsavisen er fyldt med prisbaskere – kendte mærkevarer til lave priser.

Andre kampagner / kataloger

Se næste uges avis

Klik her - Næste uges avis

Her finder du Elgigantens tilbudsavis for næste uge. Lige så snart vi har avisen klar, lægger vi den online her på siden, så du kan se hvilke fantastiske tilbud vi har i næste uge. Priserne gælder fra mandag i den kommende uge og indtil søndag, og tilbuddene gælder både ved onlinekøb og i vores varehuse.
Køkken epoq katalog

Klik her - Køkken epoq katalog

Hos Elgiganten ønsker vi, at alle skal have muligheden for at købe deres drømmekøkken. Fordi du selv er en del af planlægningen i samråd med vores køkkensælgere, hjælper du os med at holde prisen nede, uden at det går ud over kvaliteten på dit nye køkken. Du kan downloade vores tegneprogram her.
Uendelige muligheder med HUE

Klik her - Uendelige muligheder med HUE

Gør din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Leg med farverne eller synkroniser din intelligente belysning med din musik, dine spil og dine film. Vælg imellem hundredevis af apps og lad kun fantasien sætte grænser.
Se vinterens varme tilbud

Klik her - Se Elgigantens vintertilbud

Her finder du Elgigantens vintertilbud. Du kan finde inspiration til hvordan du kommer varmt gennem vinteren.
Reklamefilm

Klik her - Reklamefilm

Klik ind på Elgigantens YouTube-kanal for at se de helt nye reklamer fra Elgiganten. Vi lover dig, at der er noget at se frem til. Elgiganten er tilbage med en helt ny serie reklamefilm, du vil elske. Husker du billisten der jubelglad kørte tværs gennem byggepladsen med sine varer? John Cleese? Vi er klar med nye fantastiske videoer i samme stil. Tjek det ud med det samme!
Gamers paradise

Klik her - Gamers paradise i Glostrup, Herlev og Aalborg SV

I Elgiganten byder vi alle velkommen i vores gaming afdelinger, hvor du kan opleve og købe gaming udstyr fra alle de kendte mærker. Gaming konceptet startede i Glostrup i 2017 med et 250 m2 stort gamer paradis, og er nu udvidet til Herlev og Aalborg SV- Kort sagt: Vi har ALT - til alle slags gamers - i alle aldre. Tilbuddene gælder fra 12/2 - 18/2 og kun i Glostrup, Herlev & Aalborg SV

Elgiganten information

Elgigantens tilbud

Tilbudsavisen er fyldt med prisbaskere – kendte mærkevarer til lave priser. Lave priser gør noget ved humøret! De priser du finder i vores tilbudsavis gælder som udgangspunkt både online og i vores varehuse, dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle køtilbud, der kan købes online. Tilbuddene i tilbudsavisen gælder fra mandag til søndag. Vil du have flere gode tilbud, tilføjer vi ofte et par ekstra tilbud i weekenden. Du kan altid finde alle vores aktuelle tilbud lige her.

Køb online og få fri fragt*

*Ved mindre postpakker under 20 kg er der gratis levering til nærmeste pick-up- point. For større varer og varer, som vejer mere end 20 kg, er der gratis levering på brofaste øer til første kantsten. Kampagnen gælder kun online samt via 7080 7070

Elgiganten åbningstider

Her kan du finde vores åbningstider for alle vores mange Elgiganten varehuse

***aaa