Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Tilbudsavis og kampagner

Ugens tilbudsavis(er)

Her finder du Elgigantens aktuelle tilbudsavis, samt vores kataloger og andre kampagner. Vi har et stort udvalg af bla. TV, HiFi, computer, gaming, mobil, gps og hvidevarer mm. - kendte mærkevarer til lave priser.

Er du på udkig efter et nyt køkken? Hos Elgiganten finder du køkkenkonceptet Epoq, der består af færdige køkkenpakker i flot design. Du kan f.eks. finde flotte stilrene grebsløse køkkener eller køkkener i flotte pastelfarver eller trendy sort højglans.

Elgiganten Outlet sælger produkter, som er returneret til vores varehuse eller har stået i udstillingen. Disse varer sender vi videre til en samarbejdspartner, som kontrollerer produktet og sørger for at det fungerer som det skal.

Vi udsender ikke trykte aviser hver uge i hele landet. Men fortvivl ej, for du kan altid finde vores online tilbudsavis, som er spækket med friske tilbud og opdaterede priser! Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag tilbud nemt og bekvemt.

Vidste du at virksomheder også har mulighed for at handle hos Elgiganten? I vores første oplæg af vores B2B-magasin kan du læse om de mange muligheder og fordele du har som erhvervskunde hos Elgiganten

Gode tilbud hver eneste dag

Tilbudsavisen er fyldt med prisbaskere – kendte mærkevarer til lave priser. De priser du finder i vores tilbudsavis gælder som udgangspunkt både online og i vores varehuse, dog kan der forekomme køtilbud der ikke kan købes online. Tilbuddene i tilbudsavisen gælder normalt fra mandag til søndag. Vil du have flere gode tilbud, tilføjer vi ofte et par ekstra tilbud i weekenden.

Du kan altid finde alle vores aktuelle tilbud lige her.

Køb online og få fri fragt*

*Ved mindre postpakker under 20 kg er der gratis levering til nærmeste pick-up- point. For større varer og varer, som vejer mere end 20 kg, er der gratis levering på brofaste øer til første kantsten. Kampagnen gælder kun online samt via 7080 7070