Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om PC, laptops og Mac

På denne side og i denne film svarer eksperter fra Elgiganten på de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder har om computere, PC’er, laptops, Mac og gaming-PC’er.

PC, laptops og Mac FAQ - ofte stillede spørgsmål

Vi bruger et værktøj, der hedder PC Tool, som deler bærbare op i fire kategorier. Det er:
Basic
Home
Create
Produce

Det er for at gøre det gennemsigtigt og let for dig at vælge den rigtige computer. Værktøjet er på vores hjemmeside. Find den rigtige PC for dig eller bliv klogere på Futuremarks computer-tests.

Ellers er du velkommen i et af vores varehuse, så vi kan finde den helt rigtige computer til dig.

Det er op til dig, hvad du foretrækker. Den helt store forskel på en pc og en Apple-computer er styresystemet. I bund og grund er det et spørgsmål om, hvad du ellers har af enheder derhjemme. Hvad bruger familien? Hvad skal du bruge computeren til? Hvad bruger venner og familie? Ligegyldigt om man vælger en Apple- eller en Windows-pc, er der produkter i alle priskategorier. Hvilket styresystem foretrækker du? Hvad føler du dig mest tryg ved? Hvilke enheder har du, og hvilken model i disse kategorier ønsker du?

Vi har desuden lavet en guide til at vælge PC eller Mac , så du får endnu lette ved at vælge.

En Chromebook er en bærbar computer, der starter lynhurtigt op, der ikke vejer ret meget, og som der er en rigtig god brugeroplevelse i. Du har mulighed for at opleve flere tusinde forskellige apps. Det vil altså sige, at du får en computer, der er meget hurtig til prisen.

Ud over det får du en sikker computer. Googles styresystem er indrettet på en måde, så du faktisk ikke kan få virus.

Ud over det har du adgang til tusinder af apps i Google Play Store. Og du kan bruge pc'en både offline og online. Desuden er den kompatibel med langt de fleste programmer på markedet.

Oplev fordelene ved Chromebook!

Det kommer an på dit behov. Hvad har du af forventninger til computeren? Når man skal købe en ny gaming-computer, skal man tænke over hvad ens behov er her og nu. Men også behovet om et eller to år. Hvor lang tid forventer du at have den? Det er ingen hemmelighed, at PC-spil bliver mere og mere krævende. Spiller man et spil nu og et andet om to år er risikoen for, at det er et meget mere krævende spil, rigtig høj. Derfor skal du overveje processor, grafikkort og antallet af RAM, du skal have i din bærbare gaming-PC.

Vi bruger et værktøj, der hedder Futuremark, og som tester alle gaming-laptops og desktops. Så bliver let for dig at vælge den rette gaming-computer. Gå til verdens førende benchmark-værktøj til at vælge gaming-computere eller se vores guide: Bærbar gaming-PC – sådan vælger du rigtigt.

Ellers kom ind i et af vores varehuse, så vi kan finde den rigtige pc til dig.

Hvis batteriet er dødt, eller din bærbare computer er langsom, vil vi anbefale dig en ny pc. Vi kan overføre alle dine gamle filer til din nye PC, så den er klar til brug.

Klargøring af ny computer – så får du en nem start.

Elgiganten RENEW IT gør det muligt for dig at skifte computer oftere.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: