Spring navigationen over
Kvinde der arbejder på et kontor omgivet af planter

Få et bedre indendørsklima på arbejdspladsen

Vidste du, at et sundt indeklima kan øge produktiviteten på arbejdspladsen? Uanset hvilken branche du arbejder i, bør luftkvalitet og indeklima altid være på dagsordenen. Her er fire tips til, hvordan smarte valg og produkter kan sikre allergenfri luft og det bedste indeklima for dine medarbejdere.

Undersøgelser har vist, at ventilation, luftkvalitet og termiske forhold har betydning både for sundhed, trivsel, arbejdsevne og læring. Et dårligt indeklima kan bidrage til sygdom og lidelser hos mange mennesker, både sårbare med astma og allergi, men også raske. For høj og for lav temperatur vil blot reducere koncentrationen og arbejdsevnen. Lufttemperaturen bør ikke overstige 22 °C i fyringssæsonen. Selv en lille stigning over dette har en negativ effekt på arbejdsevnen.(Kilde)

Vil du have det koldere?
See all results
   
   
   
   
   
   
   
Vil du have det varmere?
See all results
   
   
   
   
   
   
   

PS...

Vidste du, at utilstrækkelig eller dårlig belysning kan forårsage nogle af de samme symptomer, som er forbundet med dårligt indeklima? Dårligt lys kan også forårsage ømme øjne, hovedpine og træthed. Vil du læse mere? Tjek det Norske arbejdstilsyns anbefalinger ud.