Spring navigationen over
Lukket sort stikkontakt i en sort bordplade

Elegante og funktionelle stikkontakter til køkkenet

Godt design findes ofte i detaljerne. Glem ikke at overveje placering af stikkontakter i køkkenet eller bryggerset, når du er i planlægningsfasen. Skræddersy dit køkken med stikkontakter, som sidder nøjagtig dér, hvor du har brug for dem, og få dem til at matche farverne i dit interiør. Øg antallet af disponible stikkontakter – eksempelvis ved at gemme pop-up-stikkontakter i bordpladen.

Hvor mange stikkontakter skal der være i et køkken?

Du kan næppe have for mange stikkontakter i dit køkken, men det ser ikke altid så godt ud. Forestil dig de formål, hvidevarer og køkkenapparater, som du skal bruge stikkontakter til. Glem ikke at tænke uden for de traditionelle opgaver i køkkenet eller bryggerset. Nu om dage har du sikkert brug for opladere til mobile enheder og højttalere. For få stikkontakter vil resultere i for mange forlængerledninger, der ikke kun vil rode, men som også vil udgøre en direkte brandfare. Vær desuden opmærksom på gældende regler på området.

Sæt stikkontakten i bordpladen

Epoq Twist stikkontakt er kun 40 mm tynd, og derfor kan den installeres i køkkenbordpladen – selv over køkkenskufferne. Det er en elegant og prisvenlig løsning til dit køkken. De to strømudtag har desuden begge jordforbindelse.

Trådløs opladning inden for rækkevidde

EVOline Square QI er den alsidige strømforsyning til dit moderne køkken. Du får ikke bare et almindeligt strømstik, men også trådløs opladning til din smartphone og et USB-stik.

Med EVOline Square-stikkontakter giver dig trådløs opladning til din smartphone og et USB-stik. Du kan følge madlavningsvideoer eller opskrifter uden at bekymre dig om at dræne batteriet. Du får flere farvemuligheder til dit køkken samt et diskret design med en glidende lukkemekanisme, der beskytter selve strømudtaget.

EVOline Square QI stikkontakten med USB-stik fås i farverne hvid, sort og sølv. Der findes også et mere prisvenligt alternativ i form af EVOline Square uden trådløs opladningsfunktion, som ligeledes findes i farverne hvid, sort og sølv.

Stikkontakten er altid lige ved hånden

For at undgå for mange synlige ledninger er det praktisk med stikkontakter i nærheden af køkkenets mange arbejdszoner. Strøm til køkkenøen er også nødvendig – især hvis dine kogeplader er placeret her – og mange foretrækker samtidig diskrete løsninger.

Du får en diskret løsning med EVOline BackFlip, der med sine to strømudtag og USB-stik sikrer, at strømmen altid er lige ved hånden. Med et enkelt tryk på oversiden vender den sig 180 grader og giver dig adgang fra alle vinkler.

EVOline BackFlip fås i flere farver og materialer: Sort, stål og hvid samt i sort glas og hvidt glas. Der findes også det lidt mere prisvenlige alternativ i form af Epoq Frankfurt flip-flip stikkontakten med tre strømudtag.

Pop-up-stikkontakter til køkkenet

Blandt køkkenets stikkontakter findes også pop-up-versionen. Den fungerer godt, når du vil udnytte pladsen i dit køkken optimalt, og samtidig giver den dig op til tre strømudtag.

På både EVOline Port med USB-stik og Evoline Port 3 pop-up-stikkontakten kan låget vippes lidt op, så du kan få strøm til telefonen eller et køkkenapparat selv i lukket position. En diskret og funktionel løsning til køkkenbordet eller som en smart pull-down-løsning fra et af dine overskabe.


Går du efter den lidt billigere Epoq Berlin pop-up-stikkontakt, får du faktisk tre strømudtag og to USB-stik, men denne kan til gengæld kun placeres i køkkenbordpladen.
 

Sorter efter
1–25 af 25 produkter.