Spring navigationen over

Digital downloading of games

Du kan købe og downloade både spil og programmer direkte fra vores hjemmeside. Du får en digital version af spillet eller softwaren direkte til din computer – hurtigere og mere smidigt bliver det ikke.

Takket være digitalt download kommer du altid til at have spil og programmer (software) tilgængelige, når du ønsker det. Det eneste, du har brug for, er internetforbindelse og en PC. På denne måde gør vi det enklere for dig at få den vare, du ønsker. Når først du har betalt for produktet og installeret det, ejer du det og kan bruge det så meget og så ofte, du ønsker.

Hvordan køber og downloader jeg digitale produkter?

Vælg varen, klik på købsknappen og gennemfør købet.

1. Du kommer derefter til en side, der viser din ordrebekræftelse. Her findes et link til ”Ordrehistorik”. Klik på dette og derefter på ”Til download”. Du kommer også til at få en mail med ordrebekræftelsen.

2. Når du har klikket på ''Til download'' på det spil, du skal hente, åbnes en PDF-fil eller programfil med instruktioner for installeringen – og så er du klar!

3. Via 'Ordrehistorik'' kan du downloade PC-spillet eller programmet, når det passer dig, og du kan gøre det på netop den computer, du ønsker.

Hvad sker der, hvis jeg downloader, men ikke ønsker produktet alligevel?

Når du køber en fysisk vare, er den ofte i emballage. Når du køber et digitalt produkt, brydes denne emballage, når du trykker på "download" inde på "My Download", der hvor du godkender aftalevilkårene.
Du kan derfor ikke få byttet varen, efter dette er udført.