Spring navigationen over
Live-shopping-1920x320

Live Shopping - få personlig vejledning via videochat

Vi ønsker at gøre det så nemt og enkelt for dig at handle på elgiganten.dk - uanset hvor du befinder dig. Med Live Shopping har du mulighed for at få personlig vejledning i en videochat med en af vores medarbejdere. De kan besvare dine spørgsmål og vise dig de produkter, du er interesseret i.

Samme gode rådgivning

Du vil få den samme gode rådgivning i videosamtalen, som du får, når du selv handler i et af vores varehuse. Vi hjælper med fremvisning af produktet og giver dig gode råd om hvilket produkt, der passer dig og dit budget. Vi viser gerne forskellige produkter frem og fortæller om vores forskellige tjenester under videosamtalen.

Vi hjælper dig også med levering. Du kan som altid vælge mellem at få leveret til postkontor/butik eller hjemmelevering til opgang eller kantsten. Du kan også vælge at benytte Klik & Hent, hvor varen du køber, er klar til afhentning i dit lokale varehus efter en time. Uanset hvad du vælger, kan du nemt og sikkert betale via MobilePay eller kreditkort på din mobiltelefon. Du kan med fordel download MitID app'en, så du er klar til at foretage en betaling.

Live Shopping er ment for dig, der ønsker at købe et nyt produkt, og som har brug for hjælp. Har du spørgsmål vedrørende et tidligere køb, så beder vi dig om at kontakte kundeservice her.