Spring navigationen over
Adobe Lightroom-logo over et billede af Brooklyn broen

Lightroom – sådan får du fantastiske billeder

Lightroom fra Adobe er næste trin til at opnå fantastiske billeder. Det er her, du giver dine billeder det professionelle præg, som du kun kan få gennem redigering. Med flere værktøjer og funktioner kan det være svært at gennemskue mulighederne med værktøjet. I denne guide viser vi dig det grundlæggende. I guiden bruger vi Lightroom Classic.

Abonnementstjenesten Adobe Creative Cloud

Creative Cloud er din nøgle til Lightroom. For at slippe for at betale et dyrt engangsbeløb, betaler du i stedet en lav månedsomkostning for programmet. På denne måde holdes programmet også altid opdateret med de nyeste funktioner. Creative Cloud er utrolig fleksibelt, og lader dig bestemme, om du kun ønsker Lightroom eller flere af Adobes fantastiske programmer.

Lightroom findes både til computer, tablet og mobil. Brug det derhjemme eller på farten – valget er dit. Der findes visse greb, du kan tage, inden du fotograferer for at gøre redigeringen lettere for eksempel at fotografere i RAW. Herefter får du nemlig en fil, der ikke er komprimeret og derved indeholder meget mere information, som er lettere at arbejde med. Alle moderne systemkameraer og mange mobiler har i dag denne funktion. Sørg for, at dine billeder ikke bliver for lyse eller mørke, så er du godt på vej til at opnå et magisk billede.

Køb Adobes Creative Cloud-tjenester:
Læs mere