Spring navigationen over
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom banner

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Et episk eventyr, der udspiller sig i både Hyrule og himmelen over landet i efterfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

I The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vælger du selv, hvilken vej du tager gennem Hyrules vidtstrakte landskaber og de mystiske øer, der svæver blandt himmelens skyer. Kan du tæmme kraften i Links nye evner til at bekæmpe de ondsindede kræfter, der truer kongeriget?

Ligesom i The Legend of Zelda: Breath of the Wild er der en stor, åben verden, som du kan udforske. En verden, der har forandret sig på mange måder...

LINK HAR FÅET NYE, NYTTIGE EVNER

Recall: En evne, der spoler en genstands bevægelser tilbage i tiden. Link kan fx bruge denne evne til at få sten, der er faldet ned fra himlen, til at falde tilbage opad igen.

Fuse: Ved at bruge Fuse kan du kombinere genstande og skabe nye våben med nye effekter. Du kan skabe alt muligt ved at eksperimentere med denne evne.

Ultrahand: Brug denne evne til at hæfte ting sammen eller til at skille dem ad. Du vil fx frit kunne skabe køretøjer i spillet.

Ascend: Hvis du befinder dig et sted med et loft, kan du bruge denne evne til at komme direkte gennem loftet til etagen ovenover. Du kan endda komme op på toppen af et bjerg, hvis du har fundet en hule i bjerget, hvorfra du kan bruge denne evne. Dette kan spare dig fra mange lange klatreture.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom til Nintendo Switch

   
   
   
   
   
   
   
 • Screenshot af spillet med Link der løber mod afgrunden
 • Screenshot af spillet med Link der klatrer på et træ
 • Screenshot af spillet med Link der flyver på en maskine
 • Screenshot af spillet med Link der løber fra et monster
Screenshot af spillet med Link der står foran en åben portScreenshot af spillet med Link der bruger sine nye kræfterScreenshot af spillet med Link der flyver på en maskineScreenshot af spillet med Link der sniger hen til monstre
 • Screenshot af spillet med en drage der flyver henover himlen
 • Screenshot af spillet med mørkt landskab
 • Screenshot af spillet med Link der kigger på en rød måne
 • Screenshot af spillet med fjender
Screenshot af spillet med Link der ridder på en hestScreenshot af spillet med monstre der løber mod skærmenScreenshot af spillet med Link der bruger sin paragliderScreenshot af spillet med Link der sniger sig væk fra fjender