Spring navigationen over
Spillekonsol-guide - Game time

En guide til spillekonsoller

PlayStation 5, Xbox Series X og Nintendo Switch - de store udfordrere, men hvilken konsol passer bedst til dine behov?

Næste generation er her, og der er mange muligheder, hvis du leder efter en ny konsol. Der er konsoller til alle budgetter, og der er mange eksklusive spil til hver af konsollerne.

Leder du efter 4K-spil i 120 FPS, er Xbox Series X eller PlayStation 5 konsollerne til dig. Nintendo Switch er en fantastisk konsol at medbringe, da den leveres med alt hvad du har brug for, for at spille på farten.

Næste generations konsoller

Læs mere
   
   
   
   
   
   
   
Playstation 5

PlayStation 5

PlayStation 5 er den ultimative spilkonsol til din stue med tilbehør som Media Remote, HD-kamera, PlayStation VR og mere. Med en helt ny DualSense-controller med haptisk feedback i skulderknappen får du en unik spiloplevelse. Udvalgte PlayStation 4-titler vil være tilgængelige på PS5. Eksklusive titler inkluderer Spider-Man: Miles Morales, Horizon II: Forbidden West og Gran Turismo 7. PlayStation 5 fås både med og uden en disklæser, hvor den uden er billigere.

Læs mere om PlayStation 5.

Xbox Series X

Xbox Series X og S

Xbox Series X er den mest kraftfulde spilkonsol nogensinde. Med 12 teraflops processorkraft er 4K 120fps den næste store ting i spilverdenen. Xbox Series X spiller alle de tidligere Xbox One-spil, og mange af spilene kører bedre og ser endnu bedre ud end på Xbox One. Nogle eksklusive titler er Halo Infinite, Senuas Saga: Hellblade II, Fable 4, Forza Motorsport 8 og State of Decay 3. Du kan spille alle Xbox Series X-spil fra førstehåndsudviklere på en Windows 10-pc. Xbox Series S er på alle måder en slanket

Læs mere om Xbox Series X og S.

Nintendo Switch
Nintendo Switch

Nintendo Switch er den ultimative konsol, mens du er på farten, men den giver også fantastisk spiloplevelser i din stue. Du skal blot placere den i Switch Dock'en for at slutte den til dit tv, bruge den i bord-tilstand til at spille med venner på farten eller spille på den i håndholdt tilstand. Nogle eksklusive titler er Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Super Smash Bros Ultimate eller Animal Crossing: New Horizons. Switch Lite er et godt budgetalternativ, men du mister muligheden for at forbinde det til dit tv eller spille i bord-tilstand.

Læs mere om Nintendo Switch.

Sorter efter
1–18 af 18 produkter.