Spring navigationen over

Vi styrker esporten

Vi styrker esporten

Gaming og esport er i de seneste par år kommet på alles læber. Og i Elgiganten tager vi det meget seriøst. Vores gaming-arealer i varehusene boomer med alt det fedeste udstyr til gaming. Men vi tilbyder ikke kun de bedste produkter. Vi samarbejder med klubber og foreningsliv. Vi deltager i store events som NPF og Blast. Vi arbejder hele tiden på at styrke esporten. For vi mener, at esporten bør anerkendes for det den er - en sport.

Sørby Esport

Egiganten har siden 2016 støttet Sørby Esport, der med sine 275 medlemmer er Danmarks største forening inden for esport. I foreningens flotte lokaler i Slagelse, kan man man dyste i klassiske spil som CS:GO, FIFA og League of Legends samt Fortnite, Rainbox Six Siege, Apex legends og Battelgrounds

Copenhagen Flames

Elgiganten har været hovedsponser af det succesfulde CS:GO Pro hold - Copenhagen Flames siden 2016. Et samarbejde som nu også tæller et stærkt og populært Fortnite hold, der kommer til at bære trøjer med Elgiganten indtil maj 2021. Vi støtter Copenhagen Flames i visionen om at tage esporten i danmark til den absolute elite med fokus på udvikling af egen talentafdeling og akademi.

NPF

Elgiganten har siden 2017 været med til danmarks største LAN event og i 2018 som hovedsponsor på NPF. Gamere i alle aldre har fyldt gamertaskerne med det nyeste udstyr fra vores gigantiske stand. I vores lounge bød vi på topklasse underholdning med besøg af kende komikere, streamere, youtubere og gamere.

I Elgiganten deler NPF's værdier om at favne alle med kærlig til gaming og esport - fra elitespillere til de helt unge gamere, deres forældre, store esportsskoler og foreninger.

Masser af underholdning

På NPF kan man game i en lang række af turneringer og opleve masser af fed underholdning, når danske komikere indtager den store scene, hvor semipro-turneringen også spilles. Herudover byder NPF på et KÆMPE expo-område, hvor kan man prøve det nyeste gaming udstyr, der er simracing, arcadespil og meget mere! Området vokser år for år, og det er den fest vi deltager i. Ud over at være partnere, sætter Elgiganten hvert år en kæmpe shop op, ligesom der er giveaways og god stemning i lounge-området med masser af spil samt interviews med streamere, cosplayere og gamere.

På vores NPF side finder du masser af vilde gamer tilbud! 

Du kan også gå ind på npf.dk og finde alt information om eventet. 

Læs mere om NPF og find gode tilbud
Blast

Elgiganten var i 2019 sponsorer på CS:GO-turneringen - Blast Pro Series Copenhagen, der blev afholdt i Royal Arena.

Verdenseliten i CS:GO samlet

Blast var på dansk jord et kæmpemæssigt gaming event, der samlede 12.000 tilskuere i en helt fantastisk kulisse med deltagelse af danske Astralis, Liquid (USA), Natus Vincere (Rusland), Ninjas in Pyjamas (Sverige), FaZe Clan (EU), nam Cloud9 (nordamerika).

Seks af verdens absolut bedste hold dystede mod hinanden i en A-formet scene med et imponerende setup, hvor millioner af TV-seere kunne se FaZe Clan løbe med sejren til sidst.

På https://www.elgiganten.dk/magazine/gaming-underholdning/e-sport/blast kunne man få live frag efter hver map i round 3,4,5 og Grand Final. Antallet af frags gav rabat på fede gaming produkter. Så et frag = 1% rabat. " frag = 2% rabat osv.

Læs mere om Blast her
Odincon

Odincon er et af skandinaviens største esport - og gaming-event, der afholdes i Sparekassen Fyn Arena i Odense. ODICON byder på ESL Pro League sæsonfinalen i Counter Strike, en kæmpe LAN-turnering, hvor man kan kæmpe i de største E-sportsdicipliner, en EXPO med alt det nyeste og fedeste gaminggear.

Kæmpe stand med masser af gaming udstyr

I vores gigantiske stand i Expo området på Odincon 2019 kunne man opleve fede aktiviteter og vilde tilbud på det fedeste gaming gear og merch. Man kunne man fx prøve kræfter med Racing simulator, FIFA, Fortnite på telefonen og tage et ”CS:GO Selfie”.