Spring navigationen over
GAS

Gas- eller elektrisk køleskab til sommerhus, campingvogn eller båd?

Skal du af sted i flere dage, er det rart at have friske madvarer med. Og det gælder både for sommerhusturen, sørejsen og campingferien. Hvilket køleskab passer bedst til dig? Og hvad fungerer bedst – gas eller el?

Vores ekspert, Fredrik Røseth fra norske Elkjøp anbefaler, at man undersøger markedet først. "Der findes køleskabe, der kører på strøm, gas og på en kombination af de to, og der er stor forskel på gas- og elektriske køleskabe. Det afhænger helt af dine behov, hvad du skal købe. Skal du på en lang sejltur, en campingferie eller måske i sommerhus?", spørger han. Overvej dine behov, for så undgår du fejlkøb.

Find det rigtige køleskab

Der findes kort sagt mange valgmuligheder for køleskabe til sommerhusturen, campingferien og sejlturen. Så nu er spørgsmålet bare – hvilken slags opfylder bedst dine behov? Du kan hos os finde køleskabe i mange forskellige størrelser. Baseret på dine behov og plads, kan du på Elgigantens hjemmeside se alle vores køleskabe og filtrere dem efter højde, bredde og dybde. Så er du sikker på, at du finder et køleskab der passer ind til de fremtidige ture.